Államférfik

2017. június 22. 08:57

Én azért kíváncsi lennék arra, hogy ezen most hirtelen kiderült „kivételességről” mi lenne a véleménye például a Donnál elpusztult 200 ezer, vagy a gázkamrába küldött 600 ezer embernek.

2017. június 22. 08:57
Hunvald György
Hunvald-blog

„Tegnap Orbán Viktor illusztris társaság előtt a felújított Klebelsberg-kastély átadó ünnepségén arról méltóztatott beszélni, hogy Horthy Miklós kivételes államférfi volt, aki megmentette Magyarországot. Egyúttal kifejtette, hogy Horthy (és társai) megítélését nem árnyékolhatja be a II. világháborús szerepvállalás sem. Hát, igen. Én azért kíváncsi lennék arra, hogy ezen most hirtelen kiderült »kivételességről« mi lenne a véleménye például a Donnál elpusztult 200 ezer, vagy a gázkamrába küldött 600 ezer embernek. Vagy a szétdúlt, elpusztított ország túlélőinek.

De érdekelne Rejtő, Radnóti, Petschauer és a többi, tízezerszám munkaszolgálatra és a biztos halálba hajtott honfitársunk véleménye is. Nos, ők vajon mit gondolnának erről az Orbán által kivételessé kent államférfiről? És vajon mit gondolnának – persze csak ha megélhették volna – a mostani, valószínűleg önmagát is kivételes államférfinek gondoló emberről?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2017. június 23. 12:42
Volner te szegényházi idióta. Ha belevered Kim Dzsong Unba és ide visszajössz akkor elhiszem hogy leváltjátok a fityeszt.
Graf
2017. június 23. 11:41
Hunvald te priuszos köcsög. Meg fognak dorgálni Tel Avivból. Izraelben a "Nyasgem" múzeum szerint 6 millió a zsidó áldozatok száma és te tetves féreg le merted ezt alacsonyítani. Antiszemita, náci lélek dolgozik benned.
atila68
2017. június 22. 23:28
Ez nem valami jogerősen elítélt sikkasztó? Amúgy nyelvtanból elégtelen.
Peter8811
2017. június 22. 21:21
Ami közös benned és Horthyban Horthy hét nyelven beszélt, a te nyelved meg éppen a hetedik volt londoni barátnődben, az nap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!