Ezért nem megyek a Pride-ra

2017. június 26. 15:30

Ha valaki mégis elmegy egy ilyen rendezvényre, ő tudja, miért teszi. Én tudom, miért nem teszem. De kérem, senki ne takarózzon önös politikai érdekből álságos módon Ferenc pápával!

2017. június 26. 15:30
Gégény István
Szemlélek blog

„Hogy Fekete-Győr András is megértse, idézzük fel Ferenc pápa azon szavait, amelyeket egyesek szeretnek kiforgatni, félreértelmezni!

»Szerintem amikor találkozunk egy meleg emberrel, különbséget kell tennünk aközött, hogy egy személy meleg, illetve, hogy tagja egy lobbinak, mert a lobbik nem jók. Hanem rosszak. Ha egy meleg Istent keresi, ki vagyok én, hogy megítéljem őt? A Katolikus Egyház Katekizmusa gyönyörűen magyarázza ezt el, de azt mondja, várjunk egy pillanatot, hogy is mondja, azt mondja, hogy a meleg személyeket sosem szabad marginalizálni és integrálni kell őket a társadalomba.

A probléma nem az, ha valakinek ilyen beállítódása van; nem, testvéreknek kell lennünk, ez az elsődleges. De van egy másik probléma: ha az ilyen beállítódásúak lobbit szerveznek.«

Szóval Ferenc pápa sem menne el, és meggyőződésem, hogy sok homoszexuális személy sem megy oda. Mert valahol, odabent tudják, hogy ez az egész cirkusz nem jó nekik.

Ha valaki mégis elmegy egy ilyen rendezvényre, ő tudja, miért teszi. Én tudom, miért nem teszem. De kérem, senki ne takarózzon önös politikai érdekből álságos módon Ferenc pápával!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. június 26. 21:39
A momentum, dk ott lesz, biztos Ildiko is, remelem magukkal viszik a rokonsagot, gyerekeket, unokakat, lehet, hogy nehany ev mulva mar nem lesznek unokak, hiszen a pavatollakkal ott fognak oromkodni a rokonsag buszkesegere! Fleto osszes gyereke legyen ott, fegyor szuleivel egyutt!
makapaka2
2017. június 26. 18:06
Ez a gusztustalan cirkusz legtöbbet a homoszexuálisoknak ( szerintem meleg lehet pl. a kályha, a leves, az anyai szeretet) árt.
szekula
2017. június 26. 18:00
Én nem megyek ma kínai étterembe. Holnap nem megyek bolhapiacra. Holnapután nem megyek blues-koncertre. Csak nem vagyok olyan debil, hogy mindezeket külön blogbejegyzésben jelentsem be.
kssngr
2017. június 26. 17:49
Gégénynek nincs értelme a pride-ra menni, mert az év összes többi napján azt a műsort nyomja a katolikus sajtóban, ami ott megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!