A BRFK már-már angyalian jóhiszemű

2017. május 31. 19:50

A BRFK már-már angyali jóhiszeműséggel úgy értelmezte Bayer Zsolt „taknyos-véres” mondatait, hogy azokban még a „ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat” sem jelent erőszakos cselekményre.

2017. május 31. 19:50
Szél Bernadett
Facebook

„A BRFK már-már angyali jóhiszeműséggel úgy értelmezte Bayer Zsolt »taknyos-véres« mondatait, hogy azokban még a »ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat« sem jelent erőszakos cselekményre – és különösen nem jelent nyolc napon túli sérülés okozására – vonatkozó felhívást. Ezzel rendben is lehetne, ha a Karc FM-et csak a BRFK hallgatná. De ez sajnos nincs így – panasszal élünk a feljelentés elutasítása miatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2017. június 01. 19:08
"..még a „ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat” sem jelent erőszakos cselekményre." Magyarországon magyarul!
balbako_
2017. június 01. 14:39
A BRFK képes egy mondatot értelmezni szövegkörnyezetében, Bernike nem!
BőröndÖdön
2017. június 01. 13:49
Túl sokat ne várjunk a pintér-legényektől...
Egri Marika
2017. június 01. 10:21
Mit reagált arra Bernike amikor Pityinger a nyert 60 éves nőnek azt mondta " hogy megb...lak. Erre semmi reakció? Ez egy úriemberhez, egy képviselőhöz illő szöveg volt igaz nem magyarul, hanem trágárul. Szeretném egyszer megélni, hogy aki trágárul beszél bárhol, ország gyűlésben, képviselőtestületben, vagy magán beszélgetésben azt is megbüntesse a bíróság, mert megalázza a vitapartnerét, sérti az emberi méltóságot. Falun nőttem fel, egy istenháta mögötti faluban 350km-re Pesttől 3 ember nem néztek semmibe aki ütötte verte a gyerekeit, aki rosszul bánt az állataival és aki mocskos szájú volt. Nem is emlegették másként ja az a mocskos szájú. Ezek emberek bunkó parasztok voltak Mécs szerint, mégis ismerték az emberi méltóságot. Mintha kiveszett volna napjainkra ez szép erény. Bernike neked meg mindig szerepelni kell? Nem múlik el nap amikor nem olvasható neved valamilyen hírportáron. Mi lesz veled választás után kedves paksiszél, feljelentősdi LMP-es.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!