Egyszerűen borzalmas, amit egy rakás ellenzéki művel Ürge-Vorsatz Diánával

2017. április 07. 15:25

A liberális értelmiség megbukott a Vorsach-teszten.

2017. április 07. 15:25
Szily László
Szily László
444

„Elképesztő, hogy a liberáltálibok pont ezt a szerencsétlen nőt találták meg köpködőcélpontnak. Ebben a szerencsétlen országban a normális (=néha hibázó, de azt egyszer csak belátó) emberek elképesztő hátrányban vannak az ilyen törzsekbe szerveződött szemellenzős, sosem gondolkodó tökfejekkel szemben, bármely oldalon.

Teljesen megértem, ha valaki most dühös, elkeseredett és rendszerváltó hangulatban füstölög. Két gyerekem van, a tahó magyar kormány pedig párezer ingadozó Jobbik-szavazó átcsábítása végett éppen most veszi el a lehetőséget, hogy a gyerekeim itthon akarjanak majd egyetemre járni. Én pedig már a gondolatától is rettegek, hogy a gyerekeim egy másik országban legyenek, mint én. Ha eddig egy dobozban éltem volna, most akkor is tombolnék az értelmetlen, barbár károkozást látva. De ahhoz, hogy soha többé ne történhessen ilyen, és ezeket a most már közveszélyes alakokat az emlékeinkből is ki tudjuk söpörni, több százezer Ürge-Vorsatz Diánára lenne szükség, nem pedig az egyszem Ürge-Vorsatz Diána
keresztrefeszítésére. 

Ebben a köpködésben az a félelmetes, hogy mennyire mélyen törzsi alapú. ÜVD »bűne« igazából mindössze annyi, hogy a Facebook-posztjában teljesen nyíltan vállalta a világnézetét, és nálunk még mindig abszolúte jellemző dolog mások világnézetének abstart elutasítása. Amíg ez nem lesz pont annyira ciki dolog, mint egyetemeket bezárni pár antiszemita szavazó kedvéért, addig itt nem lesz se kormányváltás, se élhető ország.

Update: Publicisztikába nem szokás frissítést írni, de Plankó »Dr Szóvicc« Gergő a szövegem elolvasása után most olyan zárómondatot javasolt, aminek képtelenség ellenállni: A liberális értelmiség megbukott a Vorsach-teszten.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2017. április 08. 16:13
A liberális értelmiség kiöntötte a jobboldali érzelmű Ürge asszonyt a jobboldali lyukból... :((
Csigorin
2017. április 08. 16:07
Egyebkent legyen ez into pelda minden ingadozo jobboldali szamara. Ha felszolalsz valami ellen a tieid leveszik rolad a kezuket, a farkasfalka pedig szetmarcangol.
Selamat
2017. április 08. 14:31
Senki semmit nem akar bezárni, de a megőrült liberálisok ezt kitalálták, és már nem csak ijesztgetik magukat, hanem elnis hiszik saját hazugságukat. Az ijesztően buta proli népség meg fújja utánuk. Az, hogy törvényeket be kéne tartani, meg hogy jól pofán vágják a volt szdsz-es, Soros haverok bandáját, akik saját országukat átqurva engedélyezték kebelbarát Sorosuk egyetemét, arról egy hang sem. Aki ezeket támogatja, az egyszerűen nem normális. Ellenben saját gyerekeinek, unokáinak kivégzője.
catalina9
2017. április 08. 11:53
Soros mutyija kiderült, és most jön a vörös segély....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!