A csalás az csalás az csalás

2017. április 01. 09:19

Mondta a miniszterelnök, hogy Rogán csalt, és senki, különösen egy vezető kormánypárti politikus nem állhat a törvények felett?

2017. április 01. 09:19
Miklósi Gábor
Index

„Akármennyire nevetséges a hasonlat, az embernek az Ezópusz-mese báránya jut az eszébe, aki mondhat akármit, a farkas akkor is megeszi. De hogy mennyire nyilvánvaló a színtiszta ártó szándék, azt talán könnyebb megérteni, ha egy önkényesen iderángatott példán illusztrálom.

Rogán Antal, az egyik legbefolyásosabb kormánypolitikus a 2014-es vagyonnyilatkozatában kevesebb, mint fele akkora lakást tüntetett fel, mint amekkora az a valóságban. Persze elég nagy különbség, hogy miközben Rogánnak érdekében állhatott elhallgatni a lakása valódi méretét, a CEU esetében nem látszik, hogy a szabályok megsértését milyen cél vezérelhette. Rogán »tévedése« mindenesetre kiderült, ahogy az is, hogy a lakásra aligha lett volna pénze a legális jövedelméből. A politikus kétszer is módosítani kényszerült a vagyonnyilatkozatát.

De vajon törvényesen járt el?

Persze.

Mondta a miniszterelnök, hogy Rogán csalt, és senki, különösen egy vezető kormánypárti politikus nem állhat a törvények felett?

Nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. április 01. 19:23
És a 4-es metróhoz mit szólsz kisfiam??????
Héja
2017. április 01. 14:09
Buta hazugság. Rogán nem a szívem csücske, de csak autónyi teremgarázs részt és a beépített erkélyét (14-15 négyzetmétert ) nem vallott be. Szerző görcsöli a párhuzamot Rogán garázsrészével és a CEU -val. Szerző tényleg ilyen hülye?
pemete jakab
2017. április 01. 10:36
Aljas rágalom a helikopteren buliba járó bulibáró Rogánt vádolni. Ő egy talpig tisztességes ember. A földtől a talpáig.
gyurmandia73
2017. április 01. 10:02
És a távolban felsír egy Soros...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!