Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Soros-ügynökök Orbán környezetében

2017. április 10. 12:08

Tisztelt Orbán Viktor Úr! Figyelmeztetnem kell, hogy Önt is megtéveszti a környezete!

2017. április 10. 12:08
Kabai Domokos Lajos
Bekiáltás

„Csak mi maradtunk Önnek, Miniszterelnök Úr! Ehhez képest, mintha lebecsülne bennünket. Pontosabban, tudom én, hogy nem Ön, csak a környezete. Ők azok, akik ahelyett, hogy a közérzetünkről, az ország állapotáról és lehetőségeiről tudakozódnának tőlünk, hogy Ön végre értesüljön arról, milyen is a világunk alulnézetből, olyan kérdéseket tesznek fel, amelyekre nincs közvetlen rálátásunk, nincs hatásunk. Ráadásul csúsztatnak. Mert, Miniszterelnök Úr, hogyan határozhatnánk meg Magyarországon az energiaárakat, amikor az energia nagy részét külföldről vásároljuk? Hogyan állíthatnánk valakiről, hogy illegális bevándorló, amikor maga áll elő azzal, hogy menedéket kér? Egyáltalán, annak idején, miért nem léptek fel a hatóságok például a magyarországi taxis embercsempészek ellen? És miért nem léptek fel eddig az erre hivatott szolgálatok az ország belügyeibe károsan beavatkozó, külföldről támogatott szervezetek ellen?

Tisztelt Orbán Viktor Úr! Figyelmeztetnem kell, hogy Önt is megtéveszti a környezete! Hiszen mi, a nemzet tagjai, a haza fiai is látjuk, hogy komoly munkahelyet csak a külföldi cégek teremtenek. Azt is mindig kiplakátolják, hogy a városkánk középületeinek, utcáinak, tereinek felújítását lényegében brüsszeli pénzekből végzik. Akik azokon dolgoznak, magunk között mondva, közvetve Brüsszelből származó fizetést kapnak. És nem világgá kürtölve a meglátásomat, de azért jeleznem kell Önnek: nem vagyok teljesen biztos abban, hogy annyira rosszul járnánk, ha Brüsszelben döntenének az adóinkról. Mert, Miniszterelnök Úr, ne vegye zokon, de mióta Ön kormányoz bennünket, az adóink csak emelkedtek. A múltkor kérdeztem is a szlovákiai, meg a romániai rokonokat, hogy is van ez náluk. Kiderült: nem csak többet keresnek, mint mi, de kevesebbet is vonnak le a fizetésükből és az ÁFA is kisebb ott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2017. április 10. 15:50
Kabai Domokos Lajos! tévesztett e meg ön embereket, fiatalokat? Írja már ide le, hogyan működött az ön újságíró iskolája? Államilag elismert oktatás folyt e abban, vagy értéktelen bizonyítványt kaptak a tanítványai? -hangsúlyozom, nem tudom, ezért szeretném öntől hallani, olvasni. MÁV sajtófőnökként mindig betartotta a vonatkozó törvényességeket? stb. stb.
balbako_
2017. április 10. 15:02
Kabai Domonkos Lajos ha hiszi amit állít,akkor hülye, ha nem akkor gazember!
csuka
2017. április 10. 13:56
Rogán: nemzeti tragédiánk a holokauszt, sosem feledhetjük el, ami velünk (!) történt - A Jobbik pedig még mindig "újnáci" https://kuruc.info/ A Fidesz birkák közben nyelik a Soros szart, mint kacsa a nokedlit ...
cutcopy
2017. április 10. 12:36
"hogyan határozhatnánk meg Magyarországon az energiaárakat, amikor az energia nagy részét külföldről vásároljuk?" Nyilván ezért kell megfúrni Paks fejlesztését..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!