A magyar kormány ráront a keresztény iskolákra (jelentés 2025-ből)

2017. április 05. 21:08

Bocs, majd folytatom, csak rohannom kell, most fogjuk élőlánccal körbevenni a Pázmányt! Ti jöttök?

2017. április 05. 21:08
Bódis András
Válasz.hu

„Kedves fideszes barátaim!

A szomszédos államokban (Romániában, Szlovákiában, Szerbiában és Oroszország Ukrajna nevű tartományában) sem jobb a helyzet. Épp ki akarják takarítani a külföldről – értsd: Budapestről – pénzelt, az adott hatalom nemzeti céljait veszélyeztető iskolákat. Ők is azt mondják, a ti nyolc évvel ezelőtti kottátokból játszanak. Most írta az egyik Londonban tanyázó ismerősöm, hogy anno nyílt levélben figyelmeztetett benneteket: »Ha egyszer jön majd egy korszak idehaza, amikor újra a keresztényekből fognak ellenséget kreálni, illetve, ha jön majd egy korszak, amikor a határainkon túl újra a magyarok bűnbakká nyilvánítása lesz a legfőbb politikai program, akkor jusson eszetekbe, hogy a ti sorosozásotok pont ugyanannyira volt kifinomult, mint az ő keresztényezésük, illetve magyarozásuk«. Azt is írta a londoni cimbora, az volt a baj, hogy rátok akkoriban nem lehetett hatni; csak a 2018-as választási győzelem járt a fejetekben, azt az egyetlen »erkölcsi« mércét használtátok a cselekedeteitekhez. Nem futballszerelésben, hanem vállról indítható rakétával szaladtatok ki a pályára, hogy legyőzzétek az odaképzelt ellenfelet.

Bocs, majd folytatom, csak rohannom kell, most fogjuk élőlánccal körbevenni a Pázmányt! Ti jöttök?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. április 06. 14:13
MOCSOK "MN"-szegény Pethő Sándor!!!!!!!!!
zakar zoltán béla
2017. április 06. 14:06
p-humor- nyomor
csurcsányi
2017. április 06. 12:56
Magyarországon a keresztény iskolákat csak a kommunisták üldözték és szántottak be.
Google
2017. április 06. 08:36
Hu, csak nem ketelkedik az ellenzeknek az: europai ertelembevettsegerol, demokratikussagarol, XXI. szazadiassagarol, es egyeb nyalanksagokrol szolo mitoszokban, ez a Herr Bodis? Mikor lenne ilyen bosszuallo a demokrata MSZP, Jobbik, DK, Momentum, Ketfarku Juhasz stb. Mikor? Es hogyan? Engem sert a feltetelezes. Egyutt hal majd itt a DK-s oroszlan es a Fidesz-birka a Juhasszal, akkora lesz a demokracia, ha gyoz a Botka/Vona/Juhasz/Simicska/vagy az akit eppen akartok akkor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!