Átgondolom az életem

2017. február 15. 18:50

A tegnap posztolt aláírós fotóm már négyezerkilencszáz lájk fölött jár, holott az írásaim – amelyekben nem egyszer tíz-tizenkét órányi munkám van – ennek sokszor még a tizedét sem hozzák.

2017. február 15. 18:50
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Átgondolom az életem. A tegnap posztolt aláírós fotóm már négyezerkilencszáz lájk fölött jár, holott az írásaim – amelyekben nem egyszer tíz-tizenkét órányi munkám van – ennek sokszor még a tizedét sem hozzák. Ennek a képnek az elkészítése harminc másodpercembe telt – ha van nyilvánvaló jelzés, hogy hogyan tovább, ha van egymillió Celsius-fokon égő csipkebokor, akkor ez az.

Még ez a nem különösebben jól sikerült fotó is simán veri Sarka Kata átlagos cukiskodásait a gyerekeivel, pedig azt az oldalt több mint kétszázezren követik, Sarka Kata pedig a szelfikirálynő. Mi lesz, ha szerzek egy profi fényképészt, egy cuki kisgyereket vagy pár kölyökvizslát? És mi lesz, ha még többet mutatok magamból? Csak semmi közönségeskedés: egy kis pancsolás a fürdőkádban vagy egy gyertyafényes vacsora egy thai prostival valahol Bangkokban. Ott lenne a helyem a trónon, Kata mellett. Semmi üvöltözés, semmi politika, semmi megosztó tartalom, csak egy szelfi reggeli közben, egy gyors kép, amelyen épp szarok, és néhány önfeledt pillanat, amint barátaimmal munka közben a szponzor kávéját iszogatjuk.

Útelágazódáshoz érkeztem. Elmegyek a mestermágushoz, Frabatóhoz, a TV2 egykori sztárjához, és megkérem, vessen nekem kártyát! Talán magát a szupertrénert, Szabó Pétert is megkérdem: higgyek-e a számoknak, higgyek-e az embereknek, higgyek-e abban, hogy velem is történhetnek jó dolgok? Engedjem-e be a fényt az életembe? Vagy maradjak továbbra is ez a keserű, negatív és boldogtalan ember, aki mindenkiben csak a hibát keresi?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2017. február 16. 11:09
Semmi baj, Robkó, a kettő pont ugyanannyit ér.
tango47
2017. február 16. 10:56
Maradj te csak az eredeti! A hőbörgés mértékegysége = 1 Puzsér.
Marula
2017. február 16. 10:35
Szarul nézel ki Robi!
Szőke Ciklon
2017. február 16. 09:31
Nagyon vigyázz ezzel az "átgondolással", mert ha az eredményt mérlegre teszed, még megutálhatod magad, és úgy járhatsz, mint a Sándor Mari.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!