Crowdsourcing 2017

2017. január 31. 14:30

A közösségi ötletbörze valószínűleg ugyanolyan fontos lesz a Trump-adminisztrációnak, mint Obamának.

2017. január 31. 14:30
Shay Hershkovitz, Elad Schaffer
Huffington Post

„Elég kevés téren van egyetértés a leköszönt Obama- és a Trump-adminisztráció között. Egy területen viszont tényleg nem árt, ha az új elnök követi elődjét, nevezetesen a crowdsourcingban, a közösségi ötletbörzében.

Mi várható 2017-ben a crowdsourcing világában?

A »tömegnek« általában virtuális közegben kell saját képességei, ismeretei felhasználásával problémákat megoldania. De ez megváltozik, mert az elemzőszoftverrel ellátott tömeg sokkal többre képes. A felerősített tömeg szuper-felerősített outputot generál.

Nem csak azt kell figyelni, hogy a tömeg mit mond, hanem azt is, hogy ki és miért mondja azt a tömegben. Hamarosan megjelennek a diskurzuselemző eszközök, amelyekkel árnyaltabb a válasz, az elemzőket és az elemzést is elemző folyamat végeredménye a »nagy ismeret.«

Crowdsourcing cégeknek bővíteni kellene szolgáltatásaikat, hogy holisztikus megoldásokkal álljanak elő, mert az ügyfeleknek gyakran több szinten kell válaszolniuk problémákra.

Együttműködésekkel, összeolvadásokkal és akvizíciókkal konszolidálódik a stratégiai tervezés, döntéshozás és végrehajtás kritikus részévé váló iparág.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!