Rend a lelke. A kegyelmes úr házánál is

2017. január 10. 09:14

Én igenis mindent láttam. Pont úgy, ahogy a polgármester úr emberei megmondták. Na én is úgy láttam a rendbontási viselkedést. Már ahogy ott álltak, hát az felért egy terrortámadással. Én csak tudom, mert én már egy többszörös tanú vagyok.

2017. január 10. 09:14
Mátyás Győző
168 Óra

„Én tuti szemtanú vagyok. Olyan hiteles, mint a svájci óra. Én láttam, ahogy ezek a garázda elemek ott terroristáskodtak a kegyelmes úr házánál. Mind a tízen, sőt legalább húszan rángatták a kilincset. Egyszerre. Na erre jön persze a rosszindulatúság támadása, hogy a kegyelmes úrnak nincs is kilincse. De igenis van, sőt színaranyból van. Ezek a sötét alakok meg nyilván el akarták lopni. Én igenis mindent láttam. Pont úgy, ahogy a polgármester úr emberei megmondták. Na én is úgy láttam a rendbontási viselkedést. Már ahogy ott álltak, hát az felért egy terrortámadással. Én csak tudom, mert én már egy többszörös tanú vagyok.

Amikor folyt a stadionépítkezés, hát akkor is mindig tanúsítottam, hogy mindenféle ellenséges kamerás tevékenységet folytatnak magukat újságírónak mondó egyének. Jöttek a polgármester úr emberei, megmondták, melyik itten a gyanús illető, és én már mindjárt láttam is mindent. Jó az ilyen tanúskodás, mert egy-két napig aztán ingyen piálhatok a krimóban. Na most is meg lett mondva, hogy itten bajkevernek mindenféle jöttmentek, akik csak rossz hírét akarják kelteni a településünknek, ami példáját ritkítóan épül-szépül a méltóságos úr kegyelméből. Na és ez az, ami fáj itt a sok rosszindulatú fajtájának. Hogy nálunk halad előre a fejlődés. Kaptunk stadiont is meg kisvasutat, ami a nép teljes léptékű igénye volt.

És akkor az ellenzék idepofátlankodik az idegenszívűségével, ahogy a polgármester úr emberei mondták, és le akarja járatni a világra szóló eredményeinket. Ami a polgármester urat dicséri. Ezért én úgy látom a dolgokat, ahogy a polgármester úr. Azt irigyli a sok ellendrukker, hogy nálunk rend van. A polgármester úr ad munkát, rendesen megjön a segély is, hála a kegyelmes úrnak. Úgyhogy én ajánlottam a polgármester úr embereinek, hogy ha kell, én láttam, ahogy ezek az idegenek festékszóróval felírták a kegyelmes úr házára, hogy éljen gyurcsány! De aztán azt mondták a polgármester úr emberei, hogy ez sok, ezt én mégsem láttam. Jó, hát akkor nem láttam, mert én egy hiteles tanú vagyok. És aki itten a kétségbevonásommal szórakozik, na azt majd lerendezik a polgárőr Dodi emberei.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2017. január 11. 10:40
Nem tudom, nem érzik ott a szerkesztőségben, hogy az ilyen fajta cikkek fölött eljárt az idő? Egyszerűen kontraproduktívak? A "kegyelmes urazás", még '90 környékén eladható volt, szerintem ma már igen csak furcsa.
kispufi
2017. január 10. 20:57
Sasjózsi megnyalja mind a húsz ujját.
atila68
2017. január 10. 19:33
Nincs ott valaki a szerkesztőségben aki elhajtja a hülyéket a számítógépektől?
Mich
2017. január 10. 19:02
Te már csak tudod, Győző, mert te egy többszörös barom vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!