Washingtoni új nagykövetnek Fásy Ádámot javaslom

2017. január 27. 11:44

Orbán már jó ideje azt játssza az országgal, hogy folyamatosan közli: „hülyék vagytok, azt teszek veletek, amit csak akarok. Lám most ebből a magyarul sem tudó bohócból csinálok fődiplomatát és ez ellen sem tehettek semmit!” És úgy tűnik igaza is van.

2017. január 27. 11:44
Juszt László
Juszt László
Sztárklikk

„Elkapott ez a vírus, ami mindenkit. »Lázban töltöttem« az elmúlt napokat. A lázból ébredve azt olvastam, hogy Csiszár Jenő lesz a milánói főkonzul!!! Gondoltam visszafekszem és beveszek még egy aszpirint. De kiderült, nem a láz okozta. Valódi a hír.

Tudom, hogy Orbán már jó ideje azt játssza az országgal, hogy folyamatosan közli »hülyék vagytok, azt teszek veletek, amit csak akarok. Lám most ebből a magyarul sem tudó bohócból csinálok fődiplomatát és ez ellen sem tehettek semmit!«

És úgy tűnik igaza is van.

Hogy ne kellejen hasonló bornírtságokon törni a fejét, segítek néhány ötlettel:

Washingtoni új nagykövetnek - ennek ott most nagyon örülnének - Fásy Ádámot javaslom. Ő úgyis találkozott már Orbán előtt is az elnökkel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2017. január 29. 10:12
Nem tudom elképzelni sem, hogy juthatott Csiszár a heti hetes múltjával ilyen pozícióba. Akkor még büszkén gazsulált az elvtársaknak Teddyvel együtt.
császár
2017. január 29. 08:51
A SORS néha hülye vicceket csinál. Velünk magyarokkal mostanában különösen sokat.Nézzük komédiának és mulassunk rajta!
Peter8811
2017. január 29. 05:50
Állítólag Orbán vadászati tilalom idején őzeket lőtt agyon mert megrágták a fáját. Te mint a TV ügyvédje mit szólsz ehhez?
írmag
2017. január 29. 00:11
Nézz ár a csuklódra! Mi van rajta? Bilincs? Óra? Na, ez a baj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!