Koraszülött babáknak inkubátor pólókat varró férfi önkéntesek segítségét várja

2016. november 18. 22:45

Büszkeség, hogy én vagyok az egyetlen pasi itthon, aki a koraszülött babáknak inkubátor pólókat varr.

2016. november 18. 22:45
Hegyi Ferenc
Facebook

„Bár még jobban örülnék, ha ez a kiváltság nem lenne igaz. Ha valaki unatkozik így az őszi-téli sötét és esős estéken, van varrógépe és szeretne segíteni, bátran jelentkezzen a koraszulott.com oldalon, illetve szívesen átküldöm a szabásmintákat is.

 

„Bevallom őszintén, nem gondoltam, hogy a bejegyzés ennyire megérint benneteket és ekkora figyelmet kap. A mai napon közel annyi megkeresés érkezett hozzánk, mint az elmúlt hat évben összesen, folyamatosan reagálok a kedves levelekre, hozzászólásokra csak egy kis türelmet kérek. 

Aki komolyan úgy érzi, hogy a szabad idejében szívesen csatlakozna hozzánk önkéntesekhez, az a KORE (Koraszülöttekért Országos Egyesület) koordinálásával segítheti a Koraszülött Intenzív Centrumok munkáit. Ha valaki varrásban szeretne segíteni, akkor most takarókra, lepedőkre és előkére is szükség van. Nem kizárólag varrási feladatok léteznek, immár 9 éve folyamatosan gyűjt a szervezet többek között például textil alapanyagokat (például már használaton kívüli pamut pólóból, vagy szabászati maradékból is készülhet egy inku póló), vagy más tárgyi, esetleg anyagi felajánlásokat.

A gyűjtés központi jellegű, a beérkezett adományokat az egyesület juttatja el a koraszülött babákat ápoló centrumok igényei alapján a megfelelő helyre. 
Nem csak varrni tudó, de kötni és horgolni tudó segítség is elkél, a Koraszülöttruha gyűjtés FB csoport (
https://www.facebook.com/groups/koraruhagyujtes) fényképei között nézzetek szét. A csoport Fájlok menüjében találhatóak a szabásminták, illetve a részletekért forduljatok bátran Damásdi Annához, aki a KORE Egyesület titkára ([email protected]). Kérlek benneteket, vele is legyetek türelmesek, mert szerencsére nagyon élénk az érdeklődés. 

Nagyon boldog vagyok, hogy ez a kép ennyire megmozgatta a Facebook népét és hatalmas motivációt kaptunk a további önkénteskedéshez. Köszönjük NEKTEK!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. november 29. 14:18
Csodálatos, hogy férfiember létére ilyen jó dolgot művel. Sok ilyen emberre volna szükség!
komondor
2016. november 25. 10:47
De jó:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!