Jogerős: hazudott a kormány bulvárlapja

2016. október 19. 15:11

A ripost.hu nevű pornólap azt hazudta korábban Vona Gáborról, a nemzeti néppárt elnökéről, hogy koccintott az aradi vértanúk kivégzésére, illetve a tömeggyilkos Haynaut dicsőítette.

2016. október 19. 15:11
Jobbik
Jobbik

„Jogerős: hazudott a kormány bulvárlapja

Másodfokon, immár jogerősen megállapította a Fővárosi Ítélőtábla, hogy a Fidesz egyik gyenge minőségű, magukat sajtóterméknek gondoló portálja továbbra is hadilábon áll az igazsággal. A ripost.hu nevű pornólap azt hazudta korábban Vona Gáborról, a nemzeti néppárt elnökéről, hogy koccintott az aradi vértanúk kivégzésére, illetve a tömeggyilkos Haynaut dicsőítette.

A jelenleg Szegedi Csanádot, a pártból korábban korrupció gyanúja miatt eltávolított alelnököt sztároló portál természetesen nem tudta bizonyítani állításait, így a bíróság jogerősen is elmarasztalta őket. Mivel a Habony-Vajna hazugsággyár továbbra is termeli alacsony színvonalú hazugságait, a Jobbik továbbra is megteszi a szükséges jogi lépéseket a szennybirodalom ellen.”

(Közlemény.)

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2016. december 13. 16:27
Na ne mondja, mert még úgy marad. :)
thymian
2016. december 13. 16:26
Ha a fideszes sajtó és média nem ad lehetőséget, sőt egyfolytában hazudozik. Jól teszi, ha él vele. Ugyanis a tolvajt fideszt le kell váltani. Minél előbb annál jobb az országnak!
kerekes
2016. december 13. 16:26
Miről beszélsz idióta, talán az ATVben főszerepet kapott Vonáról?!
twist
2016. december 13. 16:25
Morális és szellemi pusztítást a baloldal véget és bármilyen furcsa a Jobbik segédletével...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!