Sztárok nem nagyon akadnak a Sztárban Sztárban

2016. szeptember 12. 13:44

Az, hogy ez az évad tud-e olyan jó lenni, mint az első három, az attól függ, hogy a nagyközönség előtt ismeretlenebb előadók (mert az már nyilvánvaló, hogy van egy párhuzamos univerzum, ahol Polyák Lilla és Mázs sztárnak számít, de én egy másikban élek) mit tudnak kihozni magukból, és mennyire tudnak feloldódni, de az első adásra lehet építeni.

2016. szeptember 12. 13:44
Varga Attila
comment:com

„Hajós, Majka és Bereczki együtt elképesztően vicces tud lenni, Tillával kiegészítve már meg is van egy vicces panelműsor alapja, az angoloknál van egy rakás, amit át lehet venni, ha eredeti ötletre nem futja. Liptai Claudia az óvőnő szerepét vitte, legalábbis a társai rendszabályozásában, pár vicc belőle is kicsúszhatna igazán. Elég sok tehetségkutatót nézek, de ez a zsűri, a tagok közötti kémia miatt világszínvonalú. Hajós felsőbbrendűsége, cinikus megjegyzései és történetei, Majka zsigerből jövő beszólásai, vagy Bereczki egyre jobb riposztjai kiválóan működnek, az pedig ahogy Hajós a TV2-nek is beszólt a Siessünk gyerekek, jönnek a migránsok mondattal (a reklámszünetekben leadott kormánypropagandára utalva), az kifejezetten tökös volt.

A műsor pont úgy néz ki, ahogy eddig, a bevált recepten nem változtattak, egyedül a kisfilmek voltak vállalhatatlanul kínosak, mert egyik előadó sem elég jó színész ahhoz, hogy rendesen el tudja játszani a meglepődést a dalválasztást hallva, nem beszélve az énektanárukról. Az, hogy ez az évad tud-e olyan jó lenni, mint az első három, az attól függ, hogy a nagyközönség előtt ismeretlenebb előadók (mert az már nyilvánvaló, hogy van egy párhuzamos univerzum, ahol Polyák Lilla és Mázs sztárnak számít, de én egy másikban élek) mit tudnak kihozni magukból, és mennyire tudnak feloldódni, de az első adásra lehet építeni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!