Donald Trump, aki megtörte a jeget

2016. szeptember 23. 21:32

A globális érdekeket szolgáló ellenmédia persze nagyon erős, és Trump félreérthető kijelentéseire azonnal lecsapnak, lejáratják, ez pedig nyilvánvalóan elvesztett szavazatokat jelent.

2016. szeptember 23. 21:32
Pap Krisztián
Magyar Nemzet

„Az áttörhetetlennek látszó polkorrekt médiafelületek Trump felléptével egyre sérülékenyebbé váltak azáltal, hogy a republikánus elnökjelölt a választási témák közé emelte Amerika valódi problémáit és az azokra adandó válaszokat, például a nagy nemzetközi kereskedelmi egyezmények elítélését. Eddig ilyesmire a politikai színtéren nem igazán volt példa, de Trumpnak az országra vonatkozó helytálló megközelítéseit mutatja meglepő és egyre növekvő népszerűsége. A globális érdekeket szolgáló ellenmédia persze nagyon erős, és Trump félreérthető, félremagyarázható kijelentéseire azonnal lecsapnak, minden eszközt megragadva lejáratására, ez pedig nyilvánvalóan elvesztett szavazatokat jelent.

Annak lehetősége, hogy Trump esetleg visszavesz a birodalmi tempóból, igencsak felháborítja a globalizmust propagáló köröket és azok sakkfiguráit, mint a korábbi NATO-főtitkárt, Anders Fogh Rasmussent, aki egy interjúban kijelentette: »Ha az Egyesült Államok befelé húzódik, és magába fordul, olyan űrt hagy maga után, amit a rosszfiúk töltenek be.« Pedig könnyen lehet, hogy Trump esetleges elnökké választása valóban változást jelent majd az Egyesült Államok által vezetett világrendben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. szeptember 24. 18:09
"Donald Trump, aki megtörte a jeget" Az nem a globális felmelegedés volt?
holmes
2016. szeptember 24. 16:57
Trump felbukkanása is csak azt mutatja, hogy az amerikai világbirodalom összeomlása percek kérdése csupán. http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2016/02/birodalomvaltas.html
krakken96
2016. szeptember 24. 12:36
berniet startból ejtették mert nem az ő emberük,ezek után csodálkoztok,hogy a média milyen propagandát folytat?
paraklétosz
2016. szeptember 24. 08:32
"Trump, aki megtörte a jeget..." Igen, csak ő is rajta áll.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!