A Supergirl hirdetései félreérthetők voltak

2016. augusztus 17. 14:12

A több erős, független női karakterre építő sorozat megítélésünk szerint alapvetően ellentétes a szexizmussal, ezért a csatornának értelemszerűen nem állt szándékában ezen a vonalon hirdetni a sorozatot.

2016. augusztus 17. 14:12
Viasat3
Tokajwine.net

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a VIASAT3 szarkasztikusnak szánt, a közösségi médiában elhelyezett Supergirl hirdetései félreérthetők voltak. A több erős, független női karakterre építő sorozat megítélésünk szerint alapvetően ellentétes a szexizmussal, ezért a csatornának értelemszerűen nem állt szándékában ezen a vonalon hirdetni a sorozatot.

Mivel cégünk egyik alapvető értéke az egyenlő bánásmód elve, ebben az esetben is tudomásul vesszük, hogy a hirdetések iróniája – habár eredeti szándékaink szerint távol áll bármilyen, nőkkel szembeni hátrányos megkülönböztetéstől – esetlegesen téves, az eredeti szándékkal ellentétes megközelítésre ad lehetőséget, ezért ezeket ma reggel eltávolítottuk. A közösségi médiás posztok publikálásának folyamatát a mai naptól újragondoltuk.

*

Ha valaki lemaradt volna, a félreérhető képeket itt lehet átnézni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wilbur Nárcisz-11 Swain
2016. augusztus 22. 20:08
Éljen az öncenzúra, éljenek a visszatérő ötvenes évek! "Szerkesztőségünk szocialista önkritikát gyakorolt, és kivetette sorai közül a trockista elhajlókat, a reakciósokat és a burzsoá csökevényeket. Éljen a Párt, éljen a mi drága, forrón szeretett Sztálin genderalisszimusz elvtársunk!"
Viator
2016. augusztus 22. 20:08
Fölösleges meghátrálni a fem- és liberálnáci véleményvezérek előtt, ettől csak vérszemet kapnak.
Akitlosz
2016. augusztus 22. 20:07
Mi az a szexizmus? Csak nem az, hogy miközben a nőket nőknek nevezik, hiszen azok, addig a férfiak már csak pasik? Ha egy hasonló plakáton férfiak beszélnének csajokról, akkor ugyanazok óbégatnának "szexizmust", mint akik most is. Hogyan volt régen? hölgyek - urak nők - férfiak csajok - srácok Hogyan van ma? hölgyek - férfiak nők - pasik A férfiak egy szinttel le lettek fokozva. S akkor még ez a cég mer egyenlő bánásmódról beszélni? Ebben a "liberálisan demokratikus" világban ugyan nem a nők vannak hátrányosan megkülönböztetve, hanem a férfiak. Egy férfi élete nem ér annyit ebben az "értékrendben", mint egy nőé vagy egy gyereké.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!