Valami baj van velünk, magyar férfiakkal

2016. augusztus 22. 11:23

Én hat aranyat vártam, és az az érzés is volt bennem, hogy megeshet az, ami még sosem, hogy mind a hat aranyat nők fogják szerezni. Nos, nyolcat szereztünk és hetet nők hoztak, úgyhogy valami baj van velünk, magyar férfiakkal. Nem tudom mi, de önvizsgálatot kell tartanunk.

2016. augusztus 22. 11:23
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Blikk

Tízezer kilométerre vagyunk Magyarországtól, otthon érezte magát a riói Magyar Házban?

Orbán Viktor: Igen, és új impulzusokat kaptam, mert azt látom, hogy van egy olyan fiatal nemzedék, hogy amikor meg kell mutatni Magyarországot, akkor nem a klasszikus tablófényképek ma már kissé unalmasnak tűnő módján teszi mindezt, hanem modern, interaktív, felvillanyozó módszereket és eszközöket választ. Nemcsak Thomas Bach, a Nemzetközi Olim­piai Bizottság elnöke, aki ideérkezett hozzánk, lepődött meg, hanem én is. Azt hittem, hogy ismerem a saját országunkat, de itt egy új arcával találkozom Magyarországnak, és ezt néhány hét alatt dobták össze fiatal, tehetséges emberek, le a kalappal előttük.

A magyar olimpiai csapat nyolc aranyat szerzett. Számított ilyen eredményre?

Orbán: Én hat aranyat vártam, és az az érzés is volt bennem, hogy megeshet az, ami még sosem, hogy mind a hat aranyat nők fogják szerezni. Nos, nyolcat szereztünk és hetet nők hoztak, úgyhogy valami baj van velünk, magyar férfiakkal. Nem tudom mi, de önvizsgálatot kell tartanunk.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bicska Maxi
2016. augusztus 23. 00:05
előbb te tarts önvizsgálatot a szabadkőműves haverjaiddal a parlamentben
Cezar
2016. augusztus 22. 21:34
Majd a vizsgálatot követően tegye közzé az eredmény! De ne kozmetikázza! Kíváncsian várjuk!
dakotasámán
2016. augusztus 22. 21:13
"valami baj van velünk, magyar férfiakkal." veled biztosan, de ne általánosíts. egyáltalán nem reprezentatív a minta.
tollaskígyó
2016. augusztus 22. 18:59
Ez az egész nem szól másról csak hogy még mindig 70-es évekbeli színvonalon folyik az utánpótlás nevelés. Egyre szarabb lesz mert ez már kurva kevés. A nőknél lassabb ez a folyamat de meglesz ott is. Bár megmondom őszintén telibe szarnám az olimpiai szereplést ha normális egészségügyi rendszerünk lenne, meg normális fizetés. De persze ehelyett stadion lesz meg olimpia! Ez a lényeg természetesen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!