Csökkenőben az ország pénzpiaci kitettsége

2016. augusztus 25. 11:39

Ismét bebizonyosodott, hogy a hitelezők informálisan jogot formálnak a politika befolyásolására is.

2016. augusztus 25. 11:39
Boros Imre
Magyar Idők

„Ismét bebizonyosodott, hogy a hitelezők informálisan jogot formálnak a politika befolyásolására is, és az ország szempontjából hasznos átalakításokat időnként zavaros nemzetközi politikai dimenziókba is képesek terelni. Érdemes ezt folyamatosan észben tartani, ha az eredményes adósságkezelést (adósságcsökkentést) tartóssá kívánjuk tenni.

Ennek mára a sikeres módszertana is kialakult:

1. A devizaadósságok minden fronton történő csökkentése és forintadósságokkal történő kiváltása.

2. A folyó költségvetés hiányának a GDP-arányos három százalék alatt, de inkább az aktuális növekedésütem mértéke alatt tartása.

3. A lehetőségek szerint a hazai vállalkozások és háztartások megtakarításainak minél intenzívebb igénybevétele.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. augusztus 25. 15:53
Imre bá! Nem elég, hogy a tévékben okádjátok a sok ócska fideszes propagandát, még itt is ezzel untatsz minket?
dakotasámán
2016. augusztus 25. 13:29
"Ismét bebizonyosodott, hogy a hitelezők informálisan jogot formálnak a politika befolyásolására is. " egy olyan ember osztja az észt, akinek a bankját 6,5 milliárd ft-al kellett kisegítenie a jegybanknak, hogy ne menjen csődbe. jellemző orbanisztánra.
pemete jakab
2016. augusztus 25. 13:18
Annyira jók az ország statisztikai mutatói, hogy most már csak az életszínvonalon kellene javítani, mert már a V4-ek között is sereghajtók vagyunk a keresetek terén.
Mich
2016. augusztus 25. 13:15
Csökkenőben az ország pénzpiaci kitettsége... ...de kit érdekel ez, amikor (a sok közül) egy kitüntetésről lehet fröcsögni...?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!