Elpaksolják

2016. augusztus 26. 08:14

Az erőmű helyén még két szalmaszálat sem tettek keresztbe, de a paksi kasszából már bőségesen markolhatott mindenki – a Habony-médiától a Fidesz-rendezvények dalnokaiig –, aki a hatalomnak a közelmúltban szívességet tett.

2016. augusztus 26. 08:14
A szerk.
Népszabadság

„Az erőmű helyén még két szalmaszálat sem tettek keresztbe, de a paksi kasszából már bőségesen markolhatott mindenki – a Habony-médiától a Fidesz-rendezvények dalnokaiig –, aki a hatalomnak a közelmúltban szívességet tett.

És eddig csupán az invokáció zajlott, a főszereplők csak ezután lépnek színre. Közülük a közelmúltig leginkább az érdekszféra perifériáin a multiknál is multibbként viselkedő (nemrég Bulgáriával egy félbehagyott erőmű üres munkagödréért egymilliárd dollárt kifizettető) Roszatomot ismerhettük meg, ám végre feltűnt a pódiumon a Mészáros família is, hogy szemernyi kétségünk se maradjon felőle, kikhez gurulnak végül az évszázad beruházása során elköltött adóforintjaink.

Mert továbbra sem kizárt ugyan, hogy a sok sebből vérző bővítés előbb-utóbb elszenderül, az viszont atombiztos, hogy addig még néhány Felcsúton kiválasztott koma és stróman úgy megszedi magát rajta, hogy a legedzettebb oligarchák is csak pislogni tudnak az irigységtől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2016. augusztus 26. 17:07
Szerki vett 3 leszúrható napelemes lámpát a kertbe, és elégedetten lemondott Paksról.
Korrupt Kornél
2016. augusztus 26. 14:26
komolyan? Miért nem tesztek feljelentést, amennyiben van bizonyítékotok? Vagy nincs? -harngozó maszopos képviselő mennyit nyúlt le, mint felügyelőbizottsági "alkalmazott" gyurcsi idejében?
Julismama2
2016. augusztus 26. 12:18
A szerk. meddig lesz szerk? http://www.atv.hu/belfold/20160826-kuszobon-allhat-a-nepszabadsag-eladasa-meszaros-lorinc-lehet-a-befuto
vologya
2016. augusztus 26. 11:38
Mivel a szocik szanaszét lopták az autópályákat és az EU regionális fejlesztési pénzeit ezt csak úgy lehet megtorolni, ha Lőrinc és társai szanaszét lopják Paksot, a focipályákat, a Dagály uszodát, stb. Milyen jó kis nyugdíjakat lehet majd fizetni ezekből a soha meg nem térülő beruházásokból 10-20 év múlva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!