Ki lehetne Juncker utóda?

2016. július 01. 16:01

Fogni kell egy bukott jobbközép kormányfőt, és az lesz. De ki? A tökéletes megoldás végig ott volt a szemünk előtt, csak nem láttuk.

2016. július 01. 16:01
Bukovics Martin
Facebook

Szoval az van, hogy a nemet sajto jobbos es balos resze is kilőtte nyilait Junckerre. Tegnap este a Welt írta, hogy távozni kene, ma reggel a taz is leírta, hogy ide mar kevés a cuki luxemburgi akcentus. Péter Vajdaval elkezdtünk gondolkodni, hogy ki lehetne a méltó utód, aki ujra naggyá teszi az EU-t. Fogni kell egy bukott jobbközép kormányfőt, es az lesz. De ki? Tusknak mar van meloja, a szlovákok komolytalanok, Sarkozy tul erős lenne es amugyis francia elnök akar lenni, Berlusconi öreg es halál ciki, talán valami skandináv név menne meg, de Merkel utóbbi években folytatott személyzeti politikája alapjan teljesen egyértelmű, hogy a tökéletes megoldás végig ott volt a szemünk elott, csak nem láttuk:

HORST SEEHOFER.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
apagyi
2016. július 02. 00:33
Van német jobbos sajtó??.....
áfonya
2016. július 01. 21:49
A Radio Poland azonban arra is felhívja a figyelmet, hogy a föderációban a tagállamok elveszítik az ellenőrzést saját határaik felett – tehát Brüsszel annyi bevándorlót csoportosítana át ide, amennyit jónak lát, és nem lenne magyar karhatalmi erő, ami ebben adott esetben megakadályozza. A Szvobodnaja Pressza információi szerint annak ellenére, hogy a francia parlament elutasította ezeket a terveket, francia vezető politikusok más tagállamokban „házalnak” ezzel az elgondolással, és megpróbálnak rávenni más országokat a csatlakozásra. Amennyiben sikerrel járnak, az egyértelmű választás elé állítja Magyarországot: választani kell a magyar államiság megtartása, és az éppen aktuális európai birodalom közt, melynek képviselői jelenleg mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az európai országok ne tarthassanak népszavazásokat a tagállami jogkörök megvonása ellen. Közeleg az a pillanat, amikor az uniós tagságot nem elutasítani egyet jelent a magyar államiság felszámolásának képviseletével.
áfonya
2016. július 01. 21:45
Hivatalos: fel akarják számolni Magyarországot . A francia és a német kormány kidolgozta az Európai Unió megreformálásának egy tervezetét, mert a nyugati vezetők attól tartanak, hogy a britek kilépésével megkezdődött az unió széthullása. A dokumentum szerint egyetlen föderális államban egyesítenék Németországot és Franciaországot, az EU többi tagállama pedig ultimátumot kap: idővel minden országnak csatlakoznia kell. http://www.hidfo.ru/2016/07/hivatalos-fel-akarjak-szamolni-magyarorszagot/
SwordFish
2016. július 01. 21:35
Ti, ezek nagyon félnek attól, hogy Sárközy válthatja Junckert. Azért támadják ennyire ezek a liberális európai erők. >:-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!