Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Sorosnak ilyesmi eszébe sem jutna

2016. május 28. 14:24

Ha Soros György oxfordi tanulmányi ösztöndíja elfogadásának harminc évvel ezelőtt az lett volna a feltétele, hogy onnantól kezdve egyet kell értenem vele, akkor sosem fogadtam volna el azt.

2016. május 28. 14:24
Szájer József
Népszabadság

„Aki felteszi azt a kérdést, kész vagyok-e az egykori támogatási összeget visszafizetni, az még mindig nem sajátította el a demokrácia és a polgári szabadságjogokra alapozott társadalom, a szabad gondolkodás leglényegesebb gondolatait sem.” (...)

„Ha Soros György oxfordi tanulmányi ösztöndíja elfogadásának harminc évvel ezelőtt az lett volna a feltétele, hogy onnantól kezdve egyet kell értenem vele, akkor sosem fogadtam volna el azt. Ismerve Soros György szinte már doktríner véleményét a gondolkodás és szólás szabadságáról, azt kell mondani, hogy neki ilyesmi eszébe sem jutna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. május 29. 22:21
BAZMEG!!!! Akkor miért feltételezitek, hogy ma aki Soros pénzét elfogadja, az Soros droidja?!??!?!?!?!??! Faszé kell így ugrálni? Most vagy mindenki Soros katonája, aki kapott tőle pénzt, vagy menjetek ti a KURVA ANYÁTOKBA!
catalina9
2016. május 29. 18:43
kata56 [Hozzászóló kiszűrése] 2016. május 29. 11:10 Mégis melyik részt fizessen vissza és kicsoda?" És főleg kinek és miért.
vanádium
2016. május 29. 13:25
Pubikám, most nem értesz vele egyet tehát logikus , hogy vissza kell fizetned az akkori judáspénzt, és nem sorosnak kell kérnie azt. No persze a tisztesség a fideszben nem honos.
tevevanegypupu
2016. május 29. 11:15
Sorosnak nagyon jó szeme volt mikor kiválasztotta Orbánt meg Szájert..beváltották a hozzájuk fűzött reményeket..Sorosnak büszkének kell lennie, hogy ilyen jó emberismerő. Kár, hogy a pénzét zavarkeltésre is használja, a jó dolgokat ezzel semlegesítve..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!