Soha nem leszel TV2-s

2016. április 01. 19:52

Amikor már kirúgtad az utolsó embert, amikor megaláztad mindazokat, akik a várat hosszú idő alatt, rengeteg munkával felépítették, akkor egyszer csak teljesen egyedül maradsz majd és rá fogsz döbbenni: a múlt pénzzel és hatalommal nem megvehető.

2016. április 01. 19:52
Vujity Tvrtko
Facebook

„Amikor már kirúgtad az utolsó embert, amikor megaláztad mindazokat, akik a várat hosszú idő alatt, rengeteg munkával felépítették, akkor egyszer csak teljesen egyedül maradsz majd és rá fogsz döbbenni: a múlt pénzzel és hatalommal nem megvehető, te pedig soha nem leszel TV2-s. Bármi áll is a névjegykártyádon... te, soha!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2017. január 05. 22:31
Az a baj hogy ezt a szemetet is az én pénzekből fizetik!
választópolgár
2017. január 03. 16:47
trutykó, nem fogsz űrt hagyni magad után. Hamar a feledés jótékony homályába merülsz.
kurbitalis
2016. augusztus 07. 16:03
Az új TV 2 sem lesz a kultúra kacsalábon forgó palotája. Bulvár tévé lesz, kereskedelmi tévé lesz. A híradója viszont, feltehetően, igyekszik hitelesen tájékoztatni a nagyérdemű bulvárfüggőket arról, ami az ő jól felfogott érdekük is: a célokról, szándékokról, eredményekről, a saját lehetőségeikről (pl. lakás, oktatási, szociális, családi támogatások, vállalkozási támogatások stb. Amiről nem hallanak, amiről, nem tudnak, mert mindent vagy elhallgatnak, vagy elhazudnak, vagy torzítanak, mint az RTL és a volt TV2 tette. Mindenkinek joga van az egyenes forrásból való tájékozódáshoz, még az analfabétáknak is (ami ugye csak egy kis lépcsővel van lejjebb, mint a bulvár szint). Ennyi.
Vén Csataló
2016. május 14. 17:45
A hisztéria hőfokát tekintve úgy néz ki, jó helyre nyúlt a kormány. Végül is, hogy van azt megírva, hogy egy ország kettő darab országos lefedettségű kereskedelmi televíziója közül mindkettőnek egy szűk kisebbség komcsi-libsi propagandáját kell nyomnia 0-24-ben? Mindkét kertévé indulása óta abszolút libsi befolyás alatt áll. A kettő között annyi volt a különbség, hogy míg az RTL egy az egyben SZDSZ-es kifizetőhely volt, addig a TV2-ben előfordulak MSZP közeli libsik is. Ja meg hát a régi pletyó, hogy az RTL-nél jóformán felvételi kritérium a homoszexualitás. De a hírszerkesztés, a tematizálás, az mindig az SZDSZ penetráns, aljas, mocskos céljait szolgálta. És tegyük hozzá, a vertikum nem teljes a két kertévével. Mert a piaci dominanciájukat az az AGB biztosítja, amely a magyar piacon monopolhelyzetben végez televíziós nézettségmérést. Ez a szintén alapítása óta libsi befolyás alatt álló csapat évtizedek óta tereli a reklámpénzeket ebbe a két csatornába. Most, hogy a TV2 végre talán megszűnik a pesti beltenyésztett libsi banda szócsövének lenni, az AGB egycsapásra megállapította, hogy nézők egyik napról a másikra totál elpártoltak a TV2-től. Hazudnak? Naná! Hisz ezt teszik alapításuk óta. Magyarországon mérhetetlenül alacsony számú az a militáns libsi tábor, amelyik így ragálhatna, egyik napról a másikra otthagyva egy tv-t. Az emberek elsöprő többsége nem azért néz tévét, hogy politikailag tájékozott legyen. Kertévét pláne nem azért néz. Erre most azt hazudja ez a hulladék banda, hogy a TV2 állítólagos politikai irányváltása miatt a nézők tömegei pártolnak el a tévétől. Biztos vagyok benne, hogy a nyilvánosságra hozott adataik alá is támasztják ezt, de ez csak annyit jelent, hogy nem félnek nyilvánosan adatot hamisítani. Hiszen már a mintájuk, amivel mérnek, az is manipulált, az is úgy van összeállítva, hogy egy az országban nem létező libsi doiminanciát tükrözzön vissza. Ha rendet akar a kormány tenni a médiapiacon, villámgyorsan meg kell szüntetnie az AGB monopolhelyzetét, már csak azért is, mert ez totálisan piacellenes. De az sem baj, ha kinyírják az AGB-t. Bőven megérdemlik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!