Tuskó pedagógusok, nesztek!

2016. február 03. 16:55

Ha más nem is, legalább ez a levélben foglalt megalázás vihetné utcára egykori bölcs nevelőinket.

2016. február 03. 16:55
Veress Jenő
Népszava

„A tankerületi igazgató levelezett velük. Nemmatekos ismerősöm a tanári faliújságjáról lopta le a doksit. Most hagyjuk, hogy a járási főtanárnak – finoman - nem sikerült meghitt kapcsolatba kerülni szép magyar nyelvünkkel. Szerinte a beszélgetés Nagybetűs Fórum, de a kormányzati locsifecsi is alapból Munkaértekezlet. Ami viszont direktben kiverte a biztosítékot kiváló tanárainknál, az a következő: »15 óra 30-kor vagyis fél négykor tartjuk meg a Fórumot...« Hát igen!

A tankerület föl sem tételezi a pedagógusokról, hogy értelmezni képesek a 15.30-at, kell segédanyagként az a »fél négy«. Ezzel mindent el is mondtunk arról, amit kormányzati szinten a tanárok szellemi képességeiről feltételeznek. »A Munkaértekezleten a részvétel önkéntes, és önköltséges«. Hurrá, lehet a buszjegyet is fizetni! Ha más nem is, legalább ez a levélben foglalt megalázás vihetné utcára egykori bölcs nevelőinket. Álljon itt a fél négyes okítást magyartalanul jegyző bölcs asszony neve: Hoyos Sándorné tankerületi igazgató.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2016. február 04. 11:25
A helyzet az, hogy a "tuskó" pedegógusok tanították azokat az újságírókat is, akiket most a népszara hízlal.
balbako_
2016. február 04. 10:59
A te szinted, pedig ebből élsz, még ennél is lejjebb van!
forsteandretredjemann
2016. február 04. 06:56
Az a hatalmas mázlija ennek a kormánynak, hogy az ilyen baromságokat elolvasgatva még azok is hazamennek akik előző nap a táblát rázták dühükben a tüntetésen. A magyarországi "ballib" oldal az összes összeesküvés-elmélet azonnali cáfolata. A baloldalt a liberálisok saját képükre formálták és saját értelmi szintjükre húzták le. Lassan majd megnyilatkozik Gyurcsány főellenzéki megváltó antiorbán, és utána midenki rémülten hazamegy. Minden kormány ilyen ellenzéket szeretne magának. A következő választásra érik a 3/4.
áljvagykivagy
2016. február 04. 05:47
Jenő miért nem kérdezted meg Lujzát hogy ezt nyilvánoságra hozhatod e?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!