Eljött a teljes gátlástalanság ideje

2016. február 23. 13:11

Teljesen nyilvánvaló, hogy az időhúzás a kormány javát szolgálja, akik pedig ezt az egészet irányítják, most már nyíltan törvénytelen eszközökkel akadályozzák meg a népszavazást.

2016. február 23. 13:11
Miklósi Gábor
Index

„Talán felesleges részletezni, mennyire valószínű, hogy tucatnyi erőszakos, a népszavazási ügyekben korábban nem kifejezetten aktív figura hirtelen egyszerre kezd tolakodni a választási irodánál. Teljesen nyilvánvaló, hogy az időhúzás a kormány javát szolgálja, akik pedig ezt az egészet irányítják, most már nyíltan törvénytelen eszközökkel akadályozzák meg a népszavazást.

A tolakodást végül a kopaszok nyerték: az idős hölgy négy másodperccel meg tudta előzni Nyakót. Ha a bíróságon is bebizonyosodik, hogy van összefüggés akciójuk és aközött, hogy a szocialistákat végül megakadályozták a népszavazási kezdeményezésük benyújtásában, akkor a Nyakó útját elállókat egyszer majd nyilván elítélik.

De a fontos kérdés nem is ez, hanem hogy az akadályoztatásának lesz-e valamilyen jogkövetkezménye arra, hogy a hölgy népszavazási kezdeményezésére (ami aztán várhatóan majd megint elbukik valamilyen szinten) került a korábbi időpecsét. A laikus jogérzék szerint addig nem lehet hitelesíteni a beadványát, amíg ki nem derül, hogy Nyakót tényleg akadályozták-e. Vagyis meg kéne várni az egy-két év múlva kihirdetendő jogerős ítéletet.

Ha így lesz, a kormány most nem pár hónapot, hanem éveket nyer.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2016. február 24. 16:04
A teljes gátlástalanság ideje az volt, amikor egy cezaromán, közutálatnak örvendő politikai csirkefogó lovasrendőrökkel, és tömegbe lövetéssel (gumilövedék), idegen pribékek közreműködésével terrorizálta a békés tömeget.
BőröndÖdön
2016. február 24. 09:39
Orbanisztán -2016...
Karbantartó9
2016. február 24. 08:16
Mi a faxról beszéltek?! Beadták a kérelmet, s ha lesz népszavazás, akinek nem tetszik a hétvégi boltzár, NEMmel fog szavazni. Hol itt a probléma?
Dénia
2016. február 24. 08:01
"Teljesen nyilvánvaló, hogy az időhúzás a kormány javát szolgálja, akik pedig ezt az egészet irányítják, most már nyíltan törvénytelen eszközökkel akadályozzák meg a népszavazást." Egyvalami teljesen nyilvánvaló a történetben. Hogy a történtek nem szolgálják a fidesz javát, hanem pont ellenkezőleg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!