Szelektív szigor

2016. február 01. 16:41

Előbb-utóbb csak zavar majd valakit, hogy kilóg a lóláb. Hogy az a látszat, mintha az eljárás célja a cég megfélemlítése.

2016. február 01. 16:41
Fekete Gy. Attila
Népszabadság

„Este kilenckor nem volt elérhető az ügyvezető a cég székhelyén, ahol ráadásul a törvény előírásával szemben hiányzott a látható helyen lévő cégtábla. Ennyi pont elég volt a rendőrségnek, hogy törvényességi felügyeleti eljárást kezdeményezzen a Simicska Lajos hirdetőoszlop-védő vagyonőreit foglalkoztató cég ellen. Most valahogy minden rapid módon zajlott. Január elején kezdődtek a rendőrségi feljelentések szerint itt-ott garázdaságba torkolló oszlopbontások, és nem telt el még egy teljes hónap sem, már a bíróság postázta is a maga felszólítását. (...)

Nyilván senki nem szólt oda a BRFK-nak, hogy szorongassa már meg annak a vagyonvédelmi cégnek a nyakát. Kizárhatjuk azt is, hogy a rendőrség azért rendelt el nagy hirtelenjében hatósági vizsgálatot a cégnél, hogy adatokat gyűjtsön a fővárosnak a Simicska-féle Mahir elleni polgári perhez. Az is csak a véletlen műve, hogy a rendőröket kizárólag az oszlopőrzésre kötött szerződés érdekelte, mint ahogy az is, hogy az ügyvezető beidézésekor is csak azt kérték.

Előbb-utóbb csak zavar majd valakit, hogy kilóg a lóláb. Hogy az a látszat, mintha az eljárás célja a cég megfélemlítése. Amit a rendőrség nyilván nem tenne meg. Hiszen tudniuk kell, hogy a szolgálunk és védünk nem a kormánypárt szolgálatát és védelmét jelenti.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. február 01. 19:30
fegya sz elektiv ez igor
Vezetéknév Utónév
2016. február 01. 18:05
Így működik a maffiaállam: közérdek helyett magánérdekek működtetik a rendszert.
Zsolt75
2016. február 01. 17:21
Az őrző-védők megrongálták a bontósok kocsiját. Ez a "garázdaságba torkolló oszlopbontás". E miatt keresték a céget, illetve a szerződéseket, hogy mire kapott megbízást. Mit nem értesz, bucifej?
balbako_
2016. február 01. 16:55
Napi fohász Simicskáért....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!