Hihetetlen történetet mesélek

2016. január 15. 09:36

A rendőrök kedvesek voltak és azt mondták, csak értesíteni akarnak, hogy meglett a tárcám, mehetek érte. Szeretném meghálálni és megköszönni az „őrangyalaimnak” személyesen is. (Megtanítom őket bankot rabolni. Na jó, csak vicceltem.)

2016. január 15. 09:36
Ambrus Attila
Facebook

Hihetetlen történetet mesélek. Tegnap éjszaka szirénázó rendőrautó állt meg a ház előtt, ahol lakom. A riasztó is bekapcsolt, én meg leizzadtam, mint régen. A rendőrök kedvesek voltak és azt mondták, csak értesíteni akarnak, hogy meglett a tárcám, mehetek érte. Előző nap elvesztettem a pénztárcámat az összes iratommal, bankkártyával (mert már így veszek ki pénzt a bankból), és nem kevés pénzzel, mert éppen aznap fizettek ki. Egy üzenetet kaptam hozzá.

Az, hogy ez megtörtént ma Magyarországon, nem érdekes, hogy velem, szerintem mindent felülír. Minden benne volt, az iratok, a pénz, a szerencse 1 dollárosom. És amíg vannak ilyen emberek, addig érdemes hinni, hogy léteznek jó dolgok, itt nálunk is.

Szeretném meghálálni és megköszönni az »őrangyalaimnak« személyesen is, örülnék, ha jelentkeznének és nagyon köszönöm. (Megtanítom őket bankot rabolni. Na jó, csak vicceltem.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. január 15. 21:13
http://ambrusattilakeramia.hu/webaruhaz/palinkas-keramiak/butellak Szép dolgokat csinál. Vigyázz magadra Attila.
Syrius Black
2016. január 15. 16:50
A Whiskys a legnagyobb arcok egyike.
Vidėken újrakezdő
2016. január 15. 12:09
Miért lenne ez hihetetlen? Ez így természetes - legalábbis mifelénk.
pollip
2016. január 15. 11:33
Miért éjszaka szirénázva kellett értesíteni? Csak ezt nem értem, a többi tetszik mindenki részéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!