„Magyar” terror?

2015. december 04. 16:46

Nemzetárulónak kiáltottak ki bennünket nem egyszer. Amiért évek óta többé-kevésbé rendszeresen, de mindenképpen többszörösen figyelmeztetünk a szélsőséges nacionalizmus, s egyben a szélsőséges magyar nacionalizmus veszélyeire.

2015. december 04. 16:46
Ardamica Zorán
Parameter.sk

December elsején a sajtó arról tájékoztatott, hogy a HVMI egyik embere bombát akart robbantani revizionista-nacionalista céljai érdekében. Azaz potenciális terrorista, őrizetbe vették. És ne legyenek illúzióink a román DIICOT-tal kapcsolatban, ha csak kicsit is sáros lehet a kézdivásárhelyi B. István vagy kicsoda, illetve azon társai, akiknél szintén terrorelhárítók tömege tartott házkutatást, akkor rájuk verik a vasat.

És kész az ügy: a magyar nacionalizmus és revizionizmus, azaz a nemzeti szélsőségesség egyik formája és annak konkrét, szervezett!!! szárnyának (amelyet egyébként a magyar kormány nem kezelt és nem kezel a helyén, sőt ideológiai szempontból adja alája a Horthy-féle »visszafoglalós«, fehér lovat) tevékenysége eljutott a terroristák módszereinek alkalmazásáig. (A kísérlet fázisában, ahogy mondani szokás...)

Márpedig az / egy egészséges nemzeti politikát ennél nagyobb baj aligha érheti! Hiszen minden még meglévő hitele megkérdőjeleződik.

További kérdés (teszem fel ismét): hová vezet ez az út? Illetve meddig vezet el? Tényleg a végsőkig?” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1234
2015. december 05. 11:36
Mintapéldája a megnyomorított felvidéki magyar, komplexusokkal teli, korlátolt, hiú idiótának, aki mindenütt a magyar nacionalizmus ellen harcol. Már majdnem sikerült minden felvidéki magyar kiirtani, úgyhogy sikeresnek érezheti magát az életben, amiben egy totális lúúúzer. Tehetségtelen talpnyaló semmirekellő firkász, Soros bérenc. A magyar nacionalizmus elleni hős harcos, a Benes dekrétumos országban. Igazi rettenthetetlen hős, aki elsőként lincseli majd meg az utcán a magyarokat, ha ejrópa eldönti ez a legjogállamisabb demókrációszükséglet, mi vagyunk a világbéka és a progresszió legnagyobb akadálya a világban. Ha ardamica kiirtja a magyar nacionalizmust, akkor a planéta felmelegedése is leáll!!!
Szergej Csagajev
2015. december 05. 09:54
Így van, akkor adjuk át a szőrös talpúaknak a Tiszántúlt is, ahogy eredetileg követelték nagy-rumániához. Hiszen az nem nacionalista, nem Horthy-visszafoglalós, ebből eredően csak jó lehet.
Biomechanoid
2015. december 05. 08:13
Ahogy Orbánnak Magyarországon, úgy a románoknak otthon jó palást a migránsválság arra, hogy aljas indokú belpolitikai manővereiket végrehajtsák. Ezt tudja mindenki, nincs szükség egy rühes tót okoskodására. Zoran Adamica menjen szépen, oszt verjen meg egy magyart, hogy megnyugodjon.
Trükkös Frici
2015. december 05. 01:04
Vajon melyik a rosszabb a szélsőséges liberalizmus vagy nacionalizmus?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!