Magyar abszurd

2015. október 14. 16:56

A műanyagból épített buszmegállók, amik kedvéért akár a terméskőből állót is elbontották; amik vannak ott is, ahová nem jön busz, ott viszont nincsenek, ahol sokan várják.

2015. október 14. 16:56
Nagy Márta
Kisalföld

Aztán sorjáznak előttem a képek: a műanyagból épített buszmegállók, amik kedvéért akár a terméskőből állót is elbontották; amik vannak ott is, ahová nem jön busz, ott viszont nincsenek, ahol sokan várják. A különböző beruházások miatt újra és újra feltört aszfalt nagy magyar találmány, ahogy az is, hogy amikor egy ciklusban létrehoznak valamit, azt a következőben meg kell semmisíteni. Az uniós pénzekre pályázni kell, akkor is, ha arra most pont nincs szükségünk, de ha már adják, vegyük el – bagatell apróság, hogy semmi értelme. Az országot ellepik a fejlesztésekről hírt adó táblák – hol kék zászlóval, hol nemzetivel –, csak aki megáll és elolvassa, az kapkodja a fejét. Láttam én már ötvenmilliós biciklitárolót, harmincmilliós tűzrakó helyet (bocsánat: az pontosan rekreációs célú közösségi pihenőhely volt). Láttam milliárdos biztonságtechnikai fejlesztést, s az erről szóló tábla talán utolsó képe volt a földi világról annak, akit az új lámpa ellenére ott csapott el a vonat.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. október 15. 17:46
A hölgy problémája az, hogy a nem létező buszmegállót miért nem terméskőből építik? :-)))
pollip
2015. október 15. 09:03
Menjen be az illetékes önkormányzathoz és ott beszélje meg, szerinte hova kéne tenni a buszmegállót. A műanyag áthelyezhető, a terméskőből épült nem annyira.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!