Makovecz-stílusú nagy kazánház

2015. október 30. 08:53

Barátaimmal a Szociális Krízis Kommandó oldalán fatüzelésű használt sparheltet keresünk egy két kamasz gyereket nevelő vidéki család számára. Az sem baj, ha nem Makovecz-stílusú.

2015. október 30. 08:53
Lendvai Ildikó
Facebook

Vigyázat! Az alábbiakban tudatosan demagóg és dühös mondatok következnek.

A felcsúti stadion mellé 3 milliárd forintért Makovecz-stílusú nagy kazánház és két fűtött pálya épül. Barátaimmal a Szociális Krízis Kommandó oldalán fatüzelésű használt sparheltet keresünk egy két kamasz gyereket nevelő vidéki család számára. Egyszerre vesztették el (noha nem tartoztak) korábbi albérletüket és a kényszerű költözés miatt az édesanya munkahelyét is. Az asszony 16 dioptriás szemüveget hord, de a csökkent látása miatt eddig kapott támogatást megvonták tőle. Azt mondták, az új szabályok szerint akkor kérheti újra, ha jobban megvakul. Egy másik településen találtak csak számukra is megfizethető új albérletet. Gáz nincs, fűtés, meleg víz nincs, az áramhasználatot a tulajdonos korlátozta. Fáznak. Csak fatüzelésű sparhelttel tudnának vizet melegíteni, főzni. fűteni. Ilyet keresünk. Az sem baj, ha nem Makovecz-stílusú.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
memocrat
2015. október 30. 21:48
Utalok pénzt sparheltre, ha ez segít rajtuk. Amennyiben megadnak egy szálaszámot.
Brigadéros
2015. október 30. 21:27
Mert aki langyos, az üljön fel a rezsóra!...Üvöltötte rekedt hangon a féleszű egykori főnököd...
Brigadéros
2015. október 30. 21:25
Aztán amikor odaadtad nekik a sparheltet, akkor súgjad a fülükbe, hogy: "Nem lesz gázár emelés..."
Longaver Anna
2015. október 30. 20:25
Tényleg ! Nem lesz gáz ár emelés...... hmm Micsoda mocskos duma volt ez is.... mint 25 éve minden. 22 ezerből és 47 ezerből éhen döglünk ! De 120 ezerből is éhen döglünk ! Erről nem beszél Ildikó ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!