Átrajzolás

2015. október 19. 11:13

A mi kultúránk szerint szabad bikiniben fürdőzni a tengerparton, az övék szerint viszont tilos. Ebben a kérdésben nehéz közös nevezőre jutni. Interjú.

2015. október 19. 11:13
Lánczi Tamás
168 Óra

Biztos benne?

A mi kultúránk szerint szabad bikiniben fürdőzni a tengerparton, az övék szerint viszont tilos. Ebben a kérdésben nehéz közös nevezőre jutni.

Majd elúszkál egymás mellett békésen a bikinis keresztény és a leples muszlim.

De egy muszlim hívő nemcsak a feleségét nem engedi bikiniben strandolni, hanem azt is sérelmesnek tartja, ha ön visel nyilvános helyen bikinit, mert ez az ő felfogása szerint bűn. Ebben nincs köztes megoldás: vagy ő adja fel a kultúráját, vagy mi. (...)

Önről is kérdeznék. Ügyvezetője lett a londoni székhelyű Danube Business Consulting Ltd.-nek, Habony Árpád és Arthur J. Finkelstein cégének. Előbbi a miniszterelnök magyar, utóbbi a külföldi kommunikációs stratégája. Mivel foglalkoznak?

Tanácsadással.

Kinek adnak tanácsot?

Erről nem szeretnék beszélni.

Nem akárkiknek ügyvezet.

Finkelstein úr valóban egyike a világ tíz legnagyobb politikai tanácsadóinak. Reagannek, Nixonnak is dolgozott. És régóta foglalkozik Magyarországgal. A kormány sikereiben és ügyes politizálásában is volt szerepe.

Menekültügyben is adott tanácsot?

Erről őt kellene megkérdezni.

Önt ki kérte fel a pozícióra? 

A két tulajdonos.

Mi a feladata?

Erről még ennek a szelíd erőszaknak sem engedve nem fogok beszélni.

Habony Árpád már-már kultikus figura. Ha a cégben kommunikációs ötleteket gyártanak, értem a titkolózást. A rezsicsökkentést is Habony Árpád számlájára írják.

Szép kép.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2016. október 13. 12:59
A csülökpörköltben is nehéz lesz a közös nevező. Vagy a kecske szemének az élvezetében.
Brigadéros
2016. október 13. 12:58
A mi kultúránk az 1,7 gyerek/ családot favorizálja, az övéké a 6-ot. vajon ki fogja benépesíteni Európát néhány emberöltő után?!
Sulammit
2016. október 13. 08:38
Ez most egy befejezett leadott interjú volt, vagy mi a csuda?
Békanász a hasadon
2015. október 22. 22:52
Ja, hát az arab hevesebb vérmérsékletű, nem olyan vérszegény poszogóbogár, mint mondjuk a német, aki simán nudlizik a kommunizmus óta a csajokkal, anélkül, hogy gerjedelmei támadnának. Ide is jöttek a német lányok, vérmes magyar legénykeresőbe. Majd helyben elintézik őket az arabok, nem fogják bánni szerintem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!