A Fidesz és a csőd, avagy ki kapott selyemzsinórt?

2015. október 18. 15:03

A kérdés az, hogy Szigetvár független városvezetésének és/vagy Tiffán Zsolt fideszes országgyűlési képviselőnek üzente az Orbán-kormány, hogy coki?

2015. október 18. 15:03
Berkecz Balázs
Berkecz Balázs blogja

Nem vagyok egy nagy Magyar Közlöny olvasó, de a minap lapozgatni kényszerültem és azt hittem valami nyomdahiba történt, amikor azt olvastam, hogy a kormány egy hosszú listából egyedül Szigetvár adósságmegújításához tagadta meg előzetes kormányzati hozzájárulását. (…)

Kinek üzent Orbán?

Mivel Szigetvár Város Önkormányzata, és a Szekó József fideszes mohácsi polgármester által fémjelzett Baranya-Víz Zrt. - feltételezem - nem szolgált rá arra, hogy a magyar kormány csődbe vigye, ezért jogosan merül fel a kérdés, hogy ki nem tette a dolgát vagy kinek üzent ezzel a döntéssel Orbán?

Az álmoskönyvek szerint ilyen fontos ügyekben a kormányok megkérdezik saját országgyűlési képviselőiket arról, hogy szerintük milyen döntés lenne célravezető. Szigetvár országgyűlési képviselője az a Tiffán Zsolt, aki a Fidesz szigetvári csoportját is vezeti.

Vajon megkérdezték a sajátjait maffiózónak nevező Tiffánt Orbánék arról, hogy miként döntsenek ebben az ügyben?

Két válasz lehetséges:

Megkérdezték. Tiffán nem támogatta az adósságmegújítást, de ez esetben tudhatná, ha nem segíti az őt megválasztó térséget, akkor a választók küldik el neki a selyemzsinórt legkésőbb 2018-ban.

Nem kérdezték meg, és ezzel Orbánék jelezték, hogy nem kíváncsiak Tiffán, mint fideszes megyei elnök véleményére. Ezzel a kormány küldött selyemzsinórt Tiffánnak. (Tiffán a megyei Fidesztől már megkapta a selyemzsinórt, hiszen az október 16-i megyei tisztújításon a bunkóságáról elhíresült borosgazda helyett már Nagy Csabának szavaztak bizalmat a küldöttek.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. október 18. 16:23
Szegény Mandiner képtelen megtölteni az újságot színvonalas cikkekkel. Így maradnak a blogok meg a fészbukk. :-(
Greffiti
2015. október 18. 16:14
Tisztelt Mindenki! Eddig bírtam! Tovább nem bírom! Ez a Berkecz Balázs nevű görény lemegy a határra, és ott kárhoztatja a magyar rendőröket, ahol bírja. Lemegy és ott bomlaszt, ahol bír! Arra kérem a magyar rendőröket, hogy távolítsák el onnan ezt a személyiségzavaros, kommunista szemetet, aki ott kavar folyamatosan! Kedves Berkecz Balázs nevű szemét! Nem elég, hogy a magyar rendőrök a lelküket kiteszik azért, hogy Magyarország védve legyen, Te még lemész, és őket szídod?! Te rohadt hazaáruló szemét! Húzz a retkes francba a gyurcsányoddal együtt, te nyomorult hazaáruló! Te lettél volna az ellenfelem 2014-ben, de leszedtek az országrabló kommunisták, mert még nekik is gyenge voltál? Mit akarsz még ezután? Tudod, mi vagy te? egy hazaáruló! Tiffán Zsolt
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. október 18. 15:49
http://mandiner.hu/cikk/20100810_vagyontalanna_valhat_szigetvar http://nol.hu/belfold/20100810-szigetvar__a_becsodolt_varos-768601 Talán, miután kétszer is kihúzták a szarból a várost, harmadszorra már nem kellett volna ugyanazokat a gusztustalanságokat elkövetni. Függetlenül persze.
justiceforhungary
2015. október 18. 15:47
Brekecz Balázs :-)) hahahaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!