Nem a menekültek veszélyeztették a közrendet, hanem az ultrák

2015. szeptember 05. 15:11

A kormány, amely 4 hónapja próbálja elhitetni, hogy a menekültek veszélyesek a közrendre, miért nem ítéli el ezeket a cselekményeket?

2015. szeptember 05. 15:11
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„A kormány, amely 4 hónapja próbálja elhitetni, hogy a menekültek veszélyesek a közrendre, miért nem ítéli el ezeket a cselekményeket? Sőt, ha tud külön törvényt hozni a »bevándorlásról szóló válsághelyzetek« kezeléséről, miért nem gondolja azt, hogy ezt a problémát is kezelnie kellene?

Tarlós István, aki oly gyakran beszél arról, kik veszélyesek a budapesti lakosokra – a szegények, a hajléktalanok vagy éppen a menekültek, a fél várost szétverő ultrák kapcsán miért nem szólal meg?

A válasz persze nyilvánvaló, hiszen a menekültek kapcsán sem a közrend fenntartása, a problémák valós megoldásai miatt aggódik a kormány, hanem csak napi politikai érdekei szerint kommunikálgat. Az meg, hogy a foci szurkolók társadalmának fehér férfiait maga ellen fordítsa, szerinte nem lenne jó taktika. Ezért van kuss egy olyan szituációban, amikor 100%-osan kilóg a lóláb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. szeptember 06. 05:44
Annyi a különbség, hogy a hőzöngő ultrákat elvitte a rendőrség, de a hőzöngő migránsokat - hála az EU, és a ti hülyeségeteknek - nem vihetik el.
Szúnyog
2015. szeptember 06. 02:02
Köcsög jámbor.
csi
2015. szeptember 06. 00:54
Egyszer csinálhatna egy toplistát a mandiner, hogy kiket szemléz a legtöbbet. Szerintem a Huba gyerek dobogós lenne. Velem még az is megesik, hogy Tamás Gáspár Miklóssal egyetértek (szökőévente), de Jámbor András még nem bírt olyat írni, ami ne szánalmas és képmutató nyavalygás lett volna. Elképesztően egyoldalú, igazi egybites mozgalmár fasz. SJW, ahogy angolul mondják. Bár én warrioirnak nevezném utoljára. Már csak azt kellene megfejteni, miért tűnik fel itt annyiszor. Biztos kúrogat valakit a mandi szerkesztők között. (Remélem vannak köztük lányok. Ez a jobbik eset.)
Rabonban
2015. szeptember 05. 23:34
Ki fékezte meg az ultrákat? Ha Orbán olyan lenne, mint amilyennek leírjátok, már rég agyagba lennétek döngölve, ehhez képest naponta vígan művelhetitek a verbális környezetszennyezést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!