Végtelen Gyaloglóverseny

2015. szeptember 08. 21:06

Papok szoktak úgy viselkedni, olyan nyájasak, szelídek lenni, mint a magyar rendőr manapság. Átestünk Falus Ferenc lovának egyik oldaláról a másikra. Birkapásztorok terelgetik így a rájuk bízott nyájat.

2015. szeptember 08. 21:06
Haász Rudolf
Narancsszelet Blog

„Tudják, mi jutott eszembe az autópályákon az elmúlt napokban gyalogolt migránsok kapcsán? Az olimpiai gyaloglóversenyek. A tegnapi EB-selejtezők figyelése közben jutottak el a fülembe az információk arról, hogy több száz migráns gyalogol rendőri kísérettel az M5-ös autópályán Pest felé. Nagyjából 175 kilométert szerettek volna gyalogolni. Az olimpián, atlétika sportágban a leghosszabb gyalogló versenyszám az 50 kilométer... Mintha ez a csürhe a feladatának érezné 3,5 alkalommal teljesíteni a távot. Csakhogy aprócska gond, hogy ezt nem az autópályán kéne forgalommal szemben teljesíteni.

Tudják ezt a rendőrök is, mégis csak kísérgetik, terelgetik őket. Nem voltak mindig cuki, simogatható, bolyhos kis nyuszikák ezek a fakabátok. Emlékszünk még Gyurcsány Ferencre és 2006-ra? Ezek a drága jó zsaruk hazaterelhették volna a Fidesz megemlékezéséről az embereket... Vágó Laci és Tinesz Misi vezethette volna a menetet, ám nekik más volt parancsba adva. Telibe kellett nyomni a barom állatot. Vérnek kellett folynia... Szóval átestünk Falus Ferenc lovának egyik oldaláról a másikra. Birkapásztorok terelgetik így a rájuk bízott nyájat, miközben a fényességes Nyugaton a tökös kollégák nem restellik bevetni a fizikai erőt annak érdekében, hogy a »szegény« és »elesett« bevándorló megértse; ezen a kontinensen nem ő dirigál. Papok is szoktak úgy viselkedni, olyan nyájasak, szelídek lenni, mint a magyar rendőr manapság. Értem én, hogy a türelem hosszú távon kifizetődik, meg azt is, hogy a migránsok csak kajával, meg vizes palackkal dobálóznak, de egyrészt ez a szituáció kibaszott röhejes, másrészt megtörténhet, hogy legközelebb már nemcsak a kaja meg az ásványvíz, hanem utcakövek, közlekedési táblát tartóoszlopai és egyéb kemény nyalánkságok is előkerülnek a vonulók részéről. Mi lesz akkor? Tovább fogjuk kísérgetni őket? Esetleg imámnak képeznek ki néhány zsarut, felhúznak a sztráda közepén egy mecsetet és lenyomnak egy pénteki imaszertartást? Mindezt azért, hogy kezelni tudják a kezelhetetlent?

Most úgy tűnik, hogy a végtelenségig megy ez a bohózatba illő jelenetsor. Az autópályán lázadozva vonuló migránsokat kísérik a rendőrök. Szép sport az 50 kilométeres gyaloglás egy olimpián. De nem a magyar autópályákon. Be kéne fejezni a műsort.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2015. szeptember 09. 10:59
Az egészben az a nagy vicc, hogy nyugaton már hetek óta arról írnak, hogy milyen brutális a rendőrség.
Sinistra
2015. szeptember 08. 23:18
Rettegnek a sajtótól. Ha nem lenne újságíró, bátrabban tennének rendet. De így is "az életükért rohannak" (CNN). Tisztelet a rendőröknek, hogy ezt idegekkel bírják!
West Ham United
2015. szeptember 08. 21:48
Verhofstadt és a többi EU bürokrata, a nyugati politikusok zöme, a PC brigád,a libsi ujságok és hírcsatornák , jogvédők , itthoni baloldal stb. tűkön ülnek, hogy végre elcsattanjon egy rendőri pofon. A többit ismerjük...
cereal killer
2015. szeptember 08. 21:39
1. Ez az rendőrség nem az a rendőrség. 2006-ban "vendégmunkások" verték a magyart. 2. Az osztrák rendőrök sem bírnak velük. Azért engedik tovább őket, mert "nem tudják ellenőrizni az összes átutazót, nem tudják megállapítani a személyazonosságukat és őrizetbe venni sem tudják őket." http://nol.hu/kulfold/ellenorzes-nelkul-mehetnek-tovabb-a-menekultek-becsbol-1560809 3. Kíváncsi leszek a német rendőrök fellépésére, mikor majd náluk is felgyűlik pár százezer, és amikor leesik nekik, hogy mégsem kapnak azonnal házat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!