Süllyedünk

2015. szeptember 02. 08:14

Hogy egy normális országban a kormányfő ízlésének, szimpátiájának mi köze lehet az egyetemi struktúrához, az rejtély.

2015. szeptember 02. 08:14
A szerk.
Népszabadság

„Kevesen tudhatják, a kormányfőnek mi a baja a Corvinusszal, ám hogy baja van vele, az nyilvánvaló: már a sokadik reformötletnél tartunk a 2010-es kormányváltás óta, és a patinás egyetem már eddig is mindegyikből rosszul jött volna ki. Hogy egy normális országban a kormányfő ízlésének, szimpátiájának mi köze lehet az egyetemi struktúrához, az rejtély.

Érthetetlen, hogy az eredmények nem hitelesítik, az iskolahasználók (hallgatók, szülők, tanárok) elégedettsége nem védi meg a Corvinust a politikai baltás támadásoktól. Persze, ha abból indulunk ki, hogy a Szent István Egyetem szintén toplistás Környezet- és Tájgazdálkodási Intézetének is bosszúból, az alapító Ángyán József retirálása miatt kellett pusztulnia, sok minden érthetőbbé válik.

Például az, hogyan lehetséges a mélypont után is süllyedni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2015. szeptember 02. 10:45
Hogy egy normális országban, hogyan és főleg miből működhet egy ilyen szennylap az már tényleg rejtély. Egy normális országban a lakosság tájékoztatása és érdekeinek védelmében kellene információkhoz segíteni az embereket, nem pedig a rabszolgapiacon jeleskedni ki tudott több embert kényszeríteni idegenek markába és vagyonát nekik átjátszani téves információ segítségével. Bár tudom a baráti médiának ki kell oktatni mit mondjon, nehogy kiderüljön mire készülünk. :D
catalina9
2015. szeptember 02. 10:29
Igen süllyedtek! Ha lehet, kicsit gyorsabban kellene.
beatrice27
2015. szeptember 02. 10:27
A Corvinus diploma a kozvelekedes szerint tobbet er, mint a godolloi egyeteme.ez teny! A korabi integracio reven a hallgatok a Corvinus teles oktatasi kinalatabol valogathattak, ez egyik pillanatrol a masikra elvesztik. Biztosan vannak "atoktatasok" ,az egyes tanszekek, intezetek mas karokon is oktatjak a profiljukba vago targyakat, specialis kurzusokat tartanak, st0tb.
atila68
2015. szeptember 02. 09:33
Hogy a faxba lehet valaki megmondóember egy országos napilapnál ha azzal nincs tisztában, hogy a Corvinus nem más mint egy posztkádári liberálfasiszta képző?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!