Ég veled, barátom

2015. augusztus 10. 10:34

Meghalt Czeizel Endre. Nehéz években talált rám. Akkor, amikor még bátorság kellett hozzá. Barátot faragott belőlem.

2015. augusztus 10. 10:34
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Meghalt Czeizel Endre.

Ragyogó ember volt. Sokak reményének hordozója és megvalósítója. Az élet embere volt. A jövő hordozója genetikusként, közemberként. Nehéz években talált rám. Akkor, amikor még bátorság kellett hozzá. Barátot faragott belőlem.

Tartozom neki. És ez már így fog maradni örökre. De rajtam kívül még sokan tartoznak neki: szülők, kik neki köszönhetik gyermeküket, magyarok milliói, akik általa értették meg, hogy bár megismételhetetlenek vagyunk, de gyermekinkben továbbélünk, és tartozik a humanizmusban hívő demokratikus sokaság, amely erőt meríthetett Czeizel derűjéből, szabadelvű demokratizmusából.

Ég veled barátom. Nyugodj békében!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. augusztus 11. 03:07
Gyurcsány legalább addig maradt volna csendben, míg "Barátja" nincs eltemetve. Magamutogatásban hasonlítottak egymáshoz, egyetemi tanár sem lett egyikőjükből sem, anyagilag sokra vitték. Remélhetőleg előbb-utóbb előkerül egy titkos záradék a Gyurcsány jelleméről és génjeiről. Majd ahhoz mit szól a DK elnöke és csapata?
grad
2015. augusztus 10. 22:21
Ekkora ripacsot! Most tényleg a halálából kell egy kicsit fényezned magadat?!?!?
táltos
2015. augusztus 10. 20:53
És ezt miért is kell világgá kürtölni?
Balango
2015. augusztus 10. 20:47
Komolyabb embernek gondoltam Czeizel doktort. Súlyos kiábrándulás volt, amikor megtudtam hogy Gyurcsány oldalán szerepel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!