Az asztalra kellene csapni!

2015. július 02. 13:42

Az az érzésem, az ellenzéki politikusok éppen olyanok, mint a felszarvazott férjek.

2015. július 02. 13:42
Somfai Péter
Népszava

„Az az érzésem, az ellenzéki politikusok éppen olyanok, mint a felszarvazott férjek. Hiába akarják szembesíteni a tényekkel az asszonyt, mert amikor éppen tetemre hívnák, az valami másra tereli a szót: milyen szemtelenül beszélt vele a szomszédasszony, vagy arcátlanul becsapták a boltban. Ezt is meg kell beszélni, de mindketten tudják, az igazi probléma mégsem ez… (...)

Árgus szemekkel figyelem a sajtót, van-e valami újabb hír a kormányközeli Tarsoly Csabáról és az általa ellopott százmilliárdokról? Megkérdezi-e újra valaki a miniszterelnököt, valóban korábban tudott a várható csődről, mint az kiderült? Érintett-e ő maga, vagy a baráti köre az időben kimenekített milliárdokról szóló híresztelésekben? Milyen pénzből épít sajtóbirodalmat Habony nevű cimborája? Megteszi-e valaha is azt, amit az amerikai elnökjelölt: mondjuk 25 évre visszamenőleg nyilvánosságra hozza-e családja vagyonnyilatkozatát?

Lenne még néhány tippem, mi minden másról lehetne még beszélni. De ahhoz előbb az ellenzéknek férfiasan az asztalra kellene csapnia, legyen vége a mellébeszélésnek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. július 03. 03:41
Somfai Péter! Úgy is van: Az asztalra kellene csapni, vagy bele a lecsóba, Németh Péter módra. Vak tyúk is talál szemet, Németh is rákapott a Csintalan szerint nem hülye Simicska 4 betűs szavára, ami túllőtt a célon és lám, mindegyikőjük csendben van, Együtt Csintalannal .
catalina9
2015. július 02. 18:21
Az az érzésem, az ellenzéki politikusok éppen olyanok, mint a felszarvazott férjek. " Igen, mint az impotens férjek.
Box Hill
2015. július 02. 18:08
"Az az érzésem, az ellenzéki politikusok éppen olyanok, mint a felszarvazott férjek." A felszarvazott férj egy esküszegés áldozata. Kik szegtek meg és miféle esküt, aminek áldozatai az ellenzéki politikusok lennének?
GV0917
2015. július 02. 17:39
Jaj, somfasomfasom! Csapjál csak a kerekasztal négy sarkára, felőlem rá is kulálhatsz! De ahogy neked,úgy nekem is volna még pár ötletem, de erős a gyanúm, hogy azzal nagyon elszomorítanálak.Előljáróban csak annyit, hogyha már így mondjuk huszonöt évre visszamenőleg kéred az általad képzelt bűnök bevallását, jobb , ha a KÍGYÓT kérdezed meg, mit súgott Évának! (sejtem, hogy azt: Ádám, én vagyok a kommunizmus, zuhanj belém, de a Fidesztől óvakodj!) Volt valami, mert mostanság a lassú holaulnek houlálával holsz, azaz haldoklik Pártod, akár Pécskán a prímás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!