Tolerancia

2015. július 10. 07:36

Ha hiszünk a demokráciában, akkor ideje kijönni a lövészárkokból.

2015. július 10. 07:36
Őry Mariann
Őry Mariann
Magyar Hírlap

„Vannak, akik szerint mindegy, hogy ki hol él, mert a kultúra és az identitás számukra sovinizmus. Vannak, akik számára a szabadság a melegházasság lehetősége – egy másik kontinensen. Mások számára viszont a szabadság ennél többet jelent, a nemzeti szuverenitást és a saját jogát ahhoz, hogy dolgozzon, megéljen, hozzáférjen az oktatáshoz, az egészségügyhöz.

Az egyik nem zárja ki a másikat, és ha hiszünk a demokráciában, akkor ideje kijönni a lövészárkokból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. július 10. 12:36
Egy ujabb kivalo "liveralisekezo" poszt az egyik partlapban. Nem ertem ezt a nagy hisztit a melegek korul a fideszesek reszerol. Ha Orban Gaspi hazamenne, hogy "apuka, meleg vagyok", masnap mar meglenne a torveny a meleghazassagrol, melle meg a konnunikacio es a liberalis fordulat. Egy idiota, haralommanias skizofren hulye hatarozza meg, hogy mit gondolhanak az emberek. Aki esszel el, az kivonja magat ez alol, a seggnyalas az agyhalottak feladata...
Cassi
2015. július 10. 10:24
Az emberek azért másztak be a lövészárkokba, mert jobban érzik ott magukat, mint odakint. Miért is másznának ki onnan, ha egyszer nem tudnak harc nélkül élni sem? Bizonyos százalékban mindenkinek igaza van, de a másokkal való kompromisszum helyett legtöbben arra vágynak, hogy egy abszolút igazság katonái legyenek.
Akitlosz
2015. július 10. 09:35
Hinni a templomban kell.
heep
2015. július 10. 09:05
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ez az ál Dániel meg az ál jedi lovag vajon ugyanabból az újlipóciai irodából trollkodik-e? Mindkettőt valamilyen Soros vagy norvég pénzből fizetik-e? Vagy csak alanyi jogon elmebetegek? És főleg arra, hogy mit remélnek elérni ezekkel a kommentekkel, mi a cél vele?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!