Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ciprasz beszéde komoly csalódás

2015. július 08. 10:46

Amolyan Orbán-féle hazabeszélés volt. Belpolitikai fogyasztásra szánt szöveg, nem pedig egy valós válságmegoldó program. Abban legalább korrektebb volt Orbánnál, hogy nem Európát tekintette bűnbaknak és ellenségnek.

2015. július 08. 10:46
Molnár Csaba
Facebook

Ciprasz beszéde komoly csalódás. Általánosságokban beszél az európai értékekről és a görögök erőfeszítéseiről (ezeket senki nem vitatja), de nem beszél az ügy érdeméről. Arról, hogy hogyan akarják megoldani a válságot nem beszélt, konkrét javaslatot most sem hozott. Bár ígéri, hogy lesz javaslatuk a következő napokban, de konkrétan csak az adósságuk átütemezésének igényét említi. Amolyan Orbán-féle hazabeszélés volt. Belpolitikai fogyasztásra szánt szöveg, nem pedig egy valós válságmegoldó program. Abban legalább korrektebb volt Orbánnál, hogy nem Európát tekintette bűnbaknak és ellenségnek. De ez így is kevés.

Ha így folytatja, akkor nem lesz ebből megállapodás...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2015. július 08. 19:19
Csabika! Azért arról kár megfeledkezned, hogy Orbánnak programja volt a válságkezelésre. Orbán 2 év után kisöpörte az IMF-et. Ez a lényeg Pistike, a többi süket duma.
Peter8811
2015. július 08. 17:55
Nekem is komoly csalódás volt, hogy megfeleztétek a nyugdíjamat MSZP-s létemre, és nyakamba basztatok 2007-től havi 50.000 Ft plusz adót, mert nyugdíjasként tovább kellett dolgoznom a fél nyugdíj miatt. Van egy régi zsidó közmondád kétszer vesz el aki gyorsan vesz el, ti négyszer vettetek el és gyorsan te Kibaszott Rohadt Büdös Pali.
1120
2015. július 08. 16:44
Milyen érzés faszt verni Orbánra? Csak mert állandóan ő jár az eszedben, csabicicus... :)
Akitlosz
2015. július 08. 14:20
Minden sikeres politikus ilyen beszédeket mond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!