M0 összegű játszma

2014. december 13. 15:07

Értjük mi. Hiányzik az útdíj bevételből 39 milliárd jövőre, és ezt a kormány szerint a fizetős M0-ással lehet előteremteni.

2014. december 13. 15:07
Medicin
Spíler

„2. A teher- és egyéb forgalom – köztük a munkába járók egy része – Budapestet tehermentesíti, mert az M0-ás utat választja reggel vagy délután célja eléréséhez. Ezután nem azt fogja. Elképesztő forgalom lesz az így sem üres Szentendrei úton, Váci úton, Budaörsi úton, Soroksári úton, Üllői úton.

3. Az elkerülő útnak a lényege az elkerülés. Egy európai nagyvárosban sem fizetős az elkerülő.

4. Rengeteg ember jár be az agglomerációból a fővárosba dolgozni. Nekik fizetniük kell a benzint, megoldani a parkolást. Mostantól plusz egy gond, plusz egy tétel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2014. december 14. 15:58
Ha hiányzik miért nem kérdik Habonyt???
Szőke Ciklon
2014. december 14. 11:45
Azok az autópályák, amelyeknek az utolsó szakasza most fizetős lesz, az a vidéki embereknek (8 milliónak) eddig is fizetős volt, csupán a pest-környékén élőknek, jóval az átlag feletti jövedelmekkel rendelkezőknek volt ingyenes. Most, ha kocsival, az autópályán akar munkába járni, az neki havi 400 Ft-jába kerül. Ez mélységesen felháborító! A költségek növekedése csak fokozza a szegénységet, és még azt is megérhetjük, hogy az 50-100 milliós zöldövezeti családi házakban éhezni fognak a gyerekek. Sőt, nem csak a gyerekek, a kutyák és a többi házikedvencek is. Azonnal meg kell alapítani az "Egymillióan az éhező házikedvencekért" csoportot, és felvonulni a parlament elé.
Wazze
2014. december 13. 20:10
"Egy európai nagyvárosban sem fizetős az elkerülő." Ez mondjuk nem igaz... De tény, hogy a német modell a legjobb!
paraklétosz
2014. december 13. 17:29
Aki a "kertek alatt" -i közlekedésre vált, megspórol havi 400 forintot, de elkölt több százat üzemanyagra. Ugyanakkor büszke lesz arra, hogy jól kicselezte az államot, mint Bajnai Orbánt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!