13+1 hasonlóság a KDNP és a Transformers között

2014. december 29. 08:57

Mára a KDNP és a Transformers is egy valaha világsikerű franchise vállalhatatlan jogutódja, nem méltóan régi nagy híréhez.

2014. december 29. 08:57
Balfasz Magyarok
Balfasz Magyarok

1. Mára a KDNP és a Transformers is egy valaha világsikerű franchise vállalhatatlan jogutódja, nem méltóan régi nagy híréhez.

2. Senki sem tudja honnan jönnek, de valójában kurvára nem is fontos.

3. Akármennyire is próbálnak beolvadni, amint megszólalnak nyilvánvaló, hogy nem erről a bolygóról származnak.

4. A legkeményebb anyagból vannak, a gerincük mégis úgy hajlik mint a nád.

13. Aki számon kéri rajtuk az ember alkotta társadalmak törvényeit, az megnézheti magát. (…)

+1 Előre rettegünk, hogy 2015-ben megint lesz egy dobásuk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2014. december 29. 14:22
szegény transformers..
Ouroboros
2014. december 29. 13:28
Mikor volt a KDNP világsikerű franchise? Amióta létezik, csupán egy féregnyúlvány, a meztelencsigák pártja.
Wazze
2014. december 29. 10:34
"Nem vagyunk alkalmasak arra, hogy saját kényelmünket egy pillanatra is alárendeljük közösségi érdekeknek. Az élet minden területén ezt látjuk, a körforgalomban a viselkedés ennek csupán egyik megtestesülése. De van még ezer jel. Például amíg egy magyar nő szingli, addig kurvaanyázza a hangos családokat a bisztróban cézársalátázás közben. Amint kismama lesz, anyaoroszlánként küzd jogaiért, hogy összespenótozhassa a hetesbusz üléseit vagy a nőiruhaosztályon a babakocsimagasságból elérhető ruhák szegélyét. Ha lakásfelújítasz, akkor neked jár a lift 0-24-ben, a mentő helyére a konténer, és mindenki fogja be a pofáját, kibírja azt a két hetet, „ezzel az ő lakásuk értéke is emelkedik”. Ha más újítja fel a lakását, akkor rohadjon meg, mit képzel hajnali féltízkor kopácsolni a folyosón, és egész nap ez a cementszag, nem bírod kipihenni magad és macska is jaj belelép valamibe! Egészséges ember inkább nem jár már lakógyűlésre, rendezvényekre, emberek közé, mert mindenhol csak azt lehet látni, hogy emberek jottányit nem képesek feladni a saját kényelmükből, előjogaikból, egy percre nem képesek belehelyezkedni a másik percepciójába, tolakszanak, levillognak, pofádba röhögnek, eléd sündörögnek, a tiltótábla hiányára hivatkoznak, ügyeskednek és erre bíztatnak téged és másokat is. Egy szaros kürtőskalácsért való sorbanállásból képesek a magyarok ketrecharcot kihozni a budai bél- és sárfesztiválon. Képtelenek vagyunk elfogadni azt a tényt, hogy közösen többre lehet menni. Sokan azt gondolják, hogy a szociális erőszak, az teljesen természetes módja az érdekérvényesítésnek, hiszen „Darwin óta tudjuk”. Na igen, de Darwin majmokra gondolt, mi pedig… vagy hát fene tudja." Nincs mit hozzátenni! Tökéletes leírás! http://balfaszmagyarok.blog.hu/2014/10/04/az_ostobasag_gyozelme_esszeruseg_folott
kamasuka
2014. december 29. 09:18
Pintér? Te vagy bent? Te szemlézel? Rajcsányi és BÁG telel? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!