Esély

2014. november 03. 13:44

Akik az elmúlt napokban az utcákon voltak, azok megértették, hogy a baj nem Orbán Viktor magában érdektelen személye, hanem a ránk telepedő rendszere.

2014. november 03. 13:44
A szerk.
NOL

„Akik az elmúlt napokban az utcákon voltak, azok megértették, hogy a baj nem Orbán Viktor magában érdektelen személye, hanem a ránk telepedő rendszere, hogy nem az a legfontosabb kérdés, hogy hívják a miniszterelnököt, hanem az, hogy mit tehet meg velünk. Ha rájönnek arra, hogy mi az, amit az utóbbi napokban csináltak, akkor a NER-nek, mint mindent ellenőrizni, eluralni kívánó hatalmi konstrukciónak, a totális hatalomnak annyi.

E hatalom kontrollja a legnagyobb esély, és – a tandíj bevezetése elleni tüntetéssorozat után újfent – kiderült, hogy alkalomadtán vannak is, akik tudnak élni vele. Nem kell rájuk 2018-ig várni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2014. november 03. 19:03
TGM: "A támadások oka az ANTIORBÁNIZMUS természete. Az nem politikai irányzat, hanem VALLÁS."
S0ma
2014. november 03. 17:08
"Akik az elmúlt napokban az utcákon voltak, azok megértették, hogy a baj nem Orbán Viktor magában érdektelen személye, hanem a ránk telepedő rendszere. " --- Hehe! Rátok telepedett! Azért vinnyogtok, mi? Pedig csak a Feri záróizma szorítja a nyakatokat.
adarabor
2014. november 03. 16:23
A VEZÉR hobbijára 100milliárdokat költ az ország!!! Az első stadion a háza tövében épült! Békemenetet szerveztek, mert csúnyákat mondanak Róla!Gratula!
Negue
2014. november 03. 15:55
Fognak még próbálkozni, mert azt hiszik, hogy a felhergelt fiatalok a következő bázisuk, na ebben tévednek baromi nagyot. Mert az internetadó valóban rossz ötlet volt, és rosszul kommunikálták, de ettől még semmi hasznot nem tudnak belőle húzni, csak nagyon szeretnének! De ahhoz más dolgok is kellenek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!