Döbrögi harmadszor

2014. október 13. 19:28

Le kell szögeznünk: az ellenzék, és benne a baloldal totális vereséget szenvedett.

2014. október 13. 19:28
Andrassew Iván
Népszava

„De mindegy: az egész ellenzék bukott. Ez azért baj, mert hosszú időre - vélhetően - ez volt az utolsó, még éppen csak szabadnak látszó választás. Hiszen biztosak lehetünk abban, hogy Orbán Viktor a totális diktatúra felé lopakodó észbomlott nyomulásában mindent elpusztít majd, ami szabad választásra emlékeztet. Most már röstellnie se kell, hiszen rendszerének és jellemének alapos ismeretében kapott népétől teljes felhatalmazást: a nép Döbrögivel harmadszor is megverette magát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2014. október 14. 15:09
A választók benneteket győztek le idén harmadszor is, nem kívánnak látni sem benneteket. Képtelenek vagytok felfogni, hogy a gyűlölködés, a hazudozás, az elmúlt időkben véghez vitt országrombolás, korrupt szabadrablás nem felejthető el.
peninsulavaldes
2014. október 14. 15:07
valóban vesztett a demokratikus oldal...de meg is érdemlik, már elnézést. .
ifrance
2014. október 14. 08:25
"Ez azért baj, mert hosszú időre - vélhetően - ez volt az utolsó, még éppen csak szabadnak látszó választás." bmeg, 2010 májusa óta minden választásnál elmondjátok ezt. nem unalmas még?
briganti
2014. október 14. 08:15
Ez a szakállas barom ennyit tudott leszűrni? he-he-he......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!