A magyar katyvasz

2014. szeptember 02. 07:51

A legnagyobb csoport, a magyarok mintegy egyharmada, „igazhitű” vallási fanatikus, aki az orbáni „államegyház” feltétlen híve.

2014. szeptember 02. 07:51
Kaltenbach Jenő
NOL

„Az ország sorsáért, a még itt maradt gyermekei és unokái jövőjéért aggódó kevés számú magyar demokrata megdöbbenve és többnyire értetlenül áll azelőtt, hogy az aktív magyar választók mintegy 70 százaléka többé-kevésbé szélsőjobboldali pártra szavazott áprilisban. Pedig a képlet nem is olyan megfejthetetlen. Tüzetesebb vizsgálat után a következő, kétségkívül nem túl szívderítő kép tárul elénk.

A legnagyobb csoport, a magyarok mintegy egyharmada, »igazhitű« vallási fanatikus, aki az orbáni »államegyház« feltétlen híve. Nekik tökéletesen elég, ha időközönként olyan szózatokat hallanak az »egyházfő(k)től«, amelyekben a magyar és a nemzet szavak gyakorisága ízlésüknek megfelel, továbbá melyek szerint harcolni kell a hazánkra törő gonosz idegenek ellen, meg hogy ezúttal nem hagyjuk magunkat, és több tiszteletet isten választott népének.

Éljen a csodás Kelet, vesszen a hanyatló Nyugat! Hajrá magyarok! Ha ezt kellő gyakorisággal megkapják, akkor is boldogok, ha némi (rezsi)baksison kívül más okuk nemigen van rá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. szeptember 02. 20:32
És mi ezeket a magyarellenes idegeneket tartjuk el fejedelmi módon hatvan éve.
Ángyán Páván
2014. szeptember 02. 20:14
De most tényleg istenen vetélkedik ez a slambucman?
teljesenertelmetlen
2014. szeptember 02. 20:00
Ez megdöbbentő, hogy egy ilyen elfogult, hiteltelen, hazug ember fontos pozíciókat tölthetett be évekig az államigazgatásban. Az általam ismert Fidesz szavazók többnyire konszolidált, többdiplomás, adófizető budai családapák. Ezeket sikerült ennek a szerencsétlennek leszélsőjobboldaliznia, levallásifanatikusoznia és lerezsibaksisoznia. Nem, Jenő, tévedsz. Nem ezért szavaznak a Fideszre. És ez a ti igazi kínotok. Végetek van. Most történik az igazi rendszerváltás.
pkarcsi
2014. szeptember 02. 15:22
Ennek a libsi féregnek hová tünt az agya?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!