Kár

2014. szeptember 19. 15:41

A bankvezér ezúttal arról informálta a megjelenteket, hogy a válogatott az MLSZ tevékenységének öt százalékát reprezentálja, a tollforgatók mégis erre hegyezik ki cikkeiket.

2014. szeptember 19. 15:41
A szerk.
NOL

„Lapunk munkatársa ördöngös cselekkel kergette őrületbe Vanczák hátvédet, aztán görcsbe rántotta Lipták bekk izmait, s két góljával megfordította a meccset, így Észak-Írország 2-1-re nyert Magyarország ellen a labdarúgó Eb-selejtezők nyitányán.

Legalábbis ez következik abból, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök a Pintér Attila szövetségi kapitány menesztése alkalmából tartott tájékoztatón kitért arra: az újságíróknak a magyar futballal szembeni távolságtartása, hovatovább cinikus megjegyzéseinek sorozata nem segíti a sportág fejlődését.

Fölemlegette az amúgy jelen nem lévő Hegyi Ivánt, a Népszabadság sportrovatának vezetőjét, akinek kiemelkedő szakmai tudásáról megemlékezett ugyan, de aztán rögzítette: »Egy fekete varjú hozzá képest a megtestesült vidámság«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2014. szeptember 20. 20:23
Bibliai történet: Abimelek, Gérár királya ajándékok kíséretében visszaszolgáltatja Ábrahámnak feleségét, Sárát "Sárának pedig monda:Ímé ezer ezüstpénzt adtam a te bátyádnak, ímé, az neked a szemek befedezője mindazok előtt, akik veled vannak"Gen.20 16 csányinak annyi pénze van, nem szégyenli magát sem a foci,se, s devizhitelek miatt
alex44
2014. szeptember 19. 17:30
jav jól felkészült
alex44
2014. szeptember 19. 17:29
Egyet kell hogy értsek veletek ,engem is kiakasztott ez a Csányi beszólás és főleg az hogy pont a Hegyi Ivánnak szólt be, aki szerintem egy nagyon jó felkészült sportújságíró,de tényleg ,nehogy már az újságírók tehessenek arról hogy itt tart a focink ahol tart.Szerintem inkább a focistáinkat kellene baszogatnia ,hogy egy kicsit szedjék már össze magukat.
OberEnnsinnen
2014. szeptember 19. 16:28
Az a baj az írással, hogy Hegyi Iván maga is a rendszer része, már legalább 30 éve. Az akkori Népsportos elvtársakkal együtt. Tudjuk, hogy ahol személyközi kapcsolatokra alapozódik a teljesítményelv, mint a világ sportjában, a csúcsfutball, ott a bizalom az első számú hajtóerő. Ha ez meginog, megszűnik, a vákuumba azonnal törvényszerűen lép be a bizalmatlanság, szószegés, hazudozás, emberi silányság stb., stb. Ezek pedig a teljesítmény automatikus leromlását eredményezik. A magyar futballban sokkal korábban, de legkésőbb 1968-ban lépett be a minden emberit tönkretevő bizalmatlanság, amely mételyként zülleszt azóta is, szinte megállíthatatlanul. S ebben a züllesztésben Hegyi Iván, mint a Népszabadság szakújságírója, évtizedekig meghatározó helyet foglalt s foglal el, véleményt formál és befolyásol, így Hegyin keresztül a Népszabadság is nyakig van benne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!