Miért kellett megvárni, amíg valaki meghalt?

2014. augusztus 01. 20:13

Aki ezt a nénit a villamos elé lökte, gimnáziumban barátom volt. Aztán lassan megőrült.

2014. augusztus 01. 20:13
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Miért kellett megvárni, amíg valaki meghalt?

Áron, aki ezt a nénit megölte, gimnáziumban barátom volt. Aztán lassan megőrült. Mindenki próbált neki segíteni, de nem lehetett. Kényszergyógykezelni se lehetett. Ide a facebookra is írtam róla, hogy nem igaz, hogy nincs erre megoldás. Évek óta hajléktalanként élt, belekötött az emberekbe, volt börtönben többször, hozzánk néha becsengetett. Ma pedig megölt egy embert.

Miért kellett ezt megvárni? Miért nem lehet az ilyen embereket kezeltetni?

Annyira fáj, hogy ez a tragédia megtörténhetett és nem tudtam tenni semmit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. augusztus 03. 09:17
Igen, a néni halála az RTL klub lelkén szárad! Az RTL bemutatta a 41 éves fiatalembernek, hogy azért nem megy semmire mert Orbán a nyakukra ültette az öregeket. Hajrá RTL Klub! Hajra Bokros Lajos!Hajrá liberalizmus!
Peter8811
2014. augusztus 03. 09:15
Igen a néni halála az RTL klub lelkén szárad Az RTL bemutatta a 41 éves fiatalembernek, hogy azért nem megy semmire mert Orbán a nyakukra ültette az öregeket. Hajrá RTL Klub! Hajra Bokros Lajos!Hajrá liberalizmus!
Ángyán Páván
2014. augusztus 03. 01:20
"a férfi évek óta hajléktalan, korábban szociológus hallgatók csinálták róla filmet, amiből kiderült: budai elit családból származik, több millió forintot örökölt apja halála után, egy ideig Angliában is dolgozott" Adjátok csak a lovat a férgek alá, cuciológusok. Nem csoda, ha lámpaernyőt akarnak belőletek csinálni.
Agnieszka
2014. augusztus 02. 20:20
Ez egy tragédia, egy tragikusan kisiklott életből kifolyólag. Az egészségügy, semmilyen egészségügy nincs fölkészülve bonyolult problémák kezelésére. A II. kerületi rendőrség sem. Valószínűleg kéne valamilyen egészségügyi, szociális szolgálatnak működnie, ahová a rendőrség a sokadik előállítás után leadhatta volna a "drótot" és átruházhatta volna a felelősséget. A közlekedés veszélyes üzem. Jöhetett volna egy járdaszigetre fölhajtó autó is. Egy nagyon szegény országban, ahol az emberi jogok a felelőtlenségig vannak tiszteletben tartva, sem a gyámhatóság működése, sem az ilyen szerencsétlen betegek ellátása nem képes tragédiákat megelőzni, de nagyvárosban nehezebb is, mert senki nem tud semmiről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!