Nem politikai okok állnak az Origo.hu főszerkesztőcseréje mögött

2014. június 03. 12:52

A médiában megjelent találgatásokra reagálva az Origo Zrt. a leghatározottabban cáfolja, hogy a ma reggel bejelentett főszerkesztő váltás mögött bármilyen politikai ok vagy nyomás gyakorlás húzódna meg.

2014. június 03. 12:52
Origo
Origo

„A médiában megjelent találgatásokra reagálva az Origo Zrt. a leghatározottabban cáfolja, hogy a ma reggel bejelentett főszerkesztő váltás mögött bármilyen politikai ok vagy nyomás gyakorlás húzódna meg.

A döntés mögött az Origo Zrt. integrált tartalom előállítási stratégiájának megvalósítása áll, melyben a vállalathoz tartozó eddig elkülönülten működő különböző tartalmi egységek tartalomirányítási szervezeteit, szerkesztőségeit egységes irányítás alá helyezi. Az átszervezés célja a hatékonyabb és szinergiákat jobban érvényesítő szervezet kialakítása.

E stratégia érvényesítése érdekében kerül az Origo szerkesztőségének élére Pálmai L. Ákos, aki egyben az Origo Zrt. TV és webvideo üzletágának vezetője.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:31
tisztelt balliberáltak! nem voltak elegek a tavaszi pofánvágások? ha nem akkor folytassátok a hangulatkeltő hazudozásaitokat. Ősszel találkozunk a szavazófülkékben!
Ellensúly
2014. június 18. 21:58
Azért nem ártott volna átnézetni ezt a közleményt nyilvánosságra hozatal előtt. Hemzseg a helyesírási hibáktól.
belga
2014. június 04. 16:46
"Az átszervezés célja a hatékonyabb és szinergiákat jobban érvényesítő szervezet kialakítása." Na ez vajon mit jelent? Ezt most komolyan kérdezem.
Zokni
2014. június 04. 14:54
"Te miért nem Medgyessyvel mész a duplacsövűvel vadászni?..." - kérdi. Az előzményben írtam, hogy a kirúgott főszerkesztő főnöke helyében én hogy járnék el személyzeti ügyekben. Na most egy ilyen figura számára manapság Mesterházyval vadászni maga a gyehenna legmélyebb bugyra lenne. Ami hagyján, de a tulajdonos részéről azonnali hajtóvadászat indulna ellene. És a kitömött fejét Orbán kapná meg karácsonyi repiajándékként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!