Menetszél

2014. június 14. 17:14

Dől a lé, dübörög a reklám – kivéve persze, ha a Schindler listája van műsoron, olyankor tilos vécétisztítóval meg intimbetéttel megzavarni a műélvezést.

2014. június 14. 17:14
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Azóta győzött a nézettség, győztek a kereskedelmi televíziók, dől a lé, dübörög a reklám – kivéve persze, ha a Schindler listája van műsoron, olyankor tilos vécétisztítóval meg intimbetéttel megzavarni a műélvezést. Vécétisztító és intimbetét csak Mel Gibson Passiójához dukál. Ha egyáltalán…

Aztán ha a kormány úgy dönt, hogy megadóztatja a reklámmilliárdokat, melyek a f…helikopter gyümölcsei, akkor nagy lesz az összeröffenés, és elkezdik temetni a sajtószabadságot. Az RTL pedig bosszúból elkezd kormánygyalázó híradókat gyártani. Akkor viszont nem értem az egészet. Mert ugye mindebből az következik, hogy az RTL eddig meg volt véve, tokkal-vonóval. Kilóra megvették őket az előző kormányok az adóztatás hiányával, cserébe készültek a kétfejű borjakról és édibédi újszülött sünikről szóló híradók. Most meg itt az adó, itt a gyalázkodó, kőkemény politikai híradó. De akkor a sok baromnak ujjongania kellene a reklámadó miatt, és dicsérni a sajtószabadság eljövetelét!

Nos, ehhez képest van, ami van. Megfejelve azzal, hogy bár az érintettek cáfolták, a magyar cég cáfolta, a német anyacég cáfolta, mégis tényként közlik a kretének, hogy Lázár János rúgatta ki az Origo főszerkesztőjét. És szerintük ez a sajtószabadság.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 619 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tjunior
2014. június 16. 11:39
Az RTL kimondott pár TÉNYT pl. Mészáros Lőrincről...vagy talán nem 2010 után szaladt meg a szekere? nem az egyik leggazdagabb magyar lett az utóbbi pár évben? Még idézték is, amiben elismeri hogy a főnöknek is köszönheti a sikereit...akkor egész pontosan mi is itt a probléma? Kedves Bayer úr miben is cáfolt meg ezt ezzel a kis szösszenettel?
maszlinás borkány
2014. június 16. 10:53
http://varanus.blog.hu/2014/06/16/rtl_hirado_kontra_bayer
BőröndÖdön
2014. június 16. 10:26
Zsoca,neked minden gondolatod Domestosért kiált...
Felebarát
2014. június 16. 10:08
ötöske is annyire képben van, hogy az már fáj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!