Lézerkard, ha lecsap

2014. június 06. 10:58

Egyszerűen a Dajcse Telekom sörpocakos bajorjai kicsit beszartak a második kétharmadtól, és maguk elé képzelték a sötét jövőt.

2014. június 06. 10:58
B. Boogieman
Tutiblog

Emellett még annyi történt, hogy a németek kicsit túlkompenzáltak a Fidesz erős embere felé, miszerint »Jajj, hát Janikám, igaz, hogy gyomroztunk négy évig, és toltuk a bajnaizmust, de spongyát rá, látod, kirúgjuk ezt az izgága ballert, és kapsz majd tőlünk jó kis pártatlan tájékoztatást, pláne, ha meghekkeled a reklámadót. Na mit szólsz?« Szögezzük le tehát, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint nem volt telefon, nem volt olyan, hogy Orbán Viktor leszólt az Origónak, nem volt itt kormányzati beavatkozás. Egyszerűen a Dajcse Telekom sörpocakos bajorjai kicsit beszartak a második kétharmadtól, és maguk elé képzelték a sötét jövőt, amikor a sok ellenségeskedésnek az a vége, hogy Mészáros Lőrinc telekommunikációs vállalkozást alapít. Tehát ez üzlet. Semmi több. Mocskos kapitalista üzlet. (ugyeugye)

De mi az igazi tanulsága akkor? Egyáltalán nem az, amit a ballib média most duzzasztani akar! (Függetlenül attól, hogy a Toronyház brigádja egy esetleges Lázár-kormány támogatása terén már koránt sem lenne felhőtlenül vidám, mint most a Viktoránus kor delén!) Lázár Jani ugyanis akármennyire is nem szimpi, de egyáltalán nem tett semmi olyant, amit most rá akarnak kenni. Tehát nem igaz, hogy kisminiszterelnökként, fideszes Berijaként mászkál szerkikbe, és hagyja a levágott lófejeket a német befektetők ágyikójában. Lehet, hogy Jani kissé bárdolatlan, de azént nem csinál ilyet. A nyalakodó nagytőke, amelyik eddig jellemtelenül támadta és öklözte a kormányt, most megijedve annak erejétől viszont simán csinál. És hasonló jellemtelenséggel távolítja el azt az embert, aki – és most jön a vallomás – társainál fényévvel komolyabb szakmaisággal és korrektséggel végezte a dolgát, és gyomrozta a kormányt, ahogyan azt egy ellenzéki újságírónak kell.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2014. június 07. 07:16
és most jön a vallomás – társainál fényévvel komolyabb szakmaisággal és korrektséggel végezte a dolgát, és gyomrozta a kormányt, ahogyan azt egy ellenzéki újságírónak kell.” ------------------ Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az a gyanúm, hogy az egész médiahadsereg valamiféle szereptévesztésben van. Főleg akkor, amikor ilyen sorokat olvas az ember.. A médiamunkás nem politikus, akinek gyomroznia kellene "ellenzéki újságíróként" a kormányt. Szerintem. A keves médiamunkásnak az egészséges társadalmat kéne szolgálnia nem az ellenzéket. A társadalom értékei mentén kéne tevékenykednie, "újságíróként" csak így simán. Egyébként már maga az elnevezés is megtévesztő, nem "ellenzéki újságírót" kellett volna írni, hanem "kormányellenes újságírót". Ugyanis a mai ellenzék, a jobbikot is beleszámítva,Seres Máriástul, liberálisostól, Türmer Gyulástól -Gyurcsányon át Szanyi kapitányig mindent jelent, ami hazugság, hogy "ellenzékinek" hívja magát.. Olyan ma nincs, hogy "ellenzék".. Kormányellenesség az összes alakulat összekötő kapcsa, és az Orbánfóbia, ami ma készül az a Lázár-fóbia első stádiuma.. Embervadászat, vagy ahogy talóan megfogalmazták verbális lincselés az ami ma folyik, ezt hívják tévesen ellenzéki újságírásnak..
Ángyán Páván
2014. június 06. 21:58
2004. november 5., péntek 16:46 Papp Béla, a Ringier magyarországi ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy a pénteki szám volt az utolsó Magyar Hírlap. Péntek délutánig nem érkezett megfelelő vételi ajánlat, a héten megjelent írások sértették az újság hírnevét, amiért a törvény előtt kell felelniük a munkatársaknak. Szombathy Pál, a lap főszerkesztője péntek délután bejelentette, hogy a szerkesztőség talált nyomdát és már kedden megjelenhet az új lap, melynek a neve egyelőre még nem ismert. http://ujszo.com/cimkek/regi-online-kiadas/2004/11/05/szombaton-mar-nem-jelenik-meg-a-magyar-hirlap
basatu
2014. június 06. 17:21
Bojkottálni kel a Dt és a magyar leányát,ha csak fele felhasználó megteszi ezt milliárdos veszteség éri őket,talán észhez térnek,az origót meg lehúzni a budin!
Nomine
2014. június 06. 13:18
napersze Ámerikában is MINDENT emg lehet írni a szent és sértheteten újságíróknak ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!