Mesterházy, zseni vagy!

2014. május 26. 22:01

Tehetségtelen pártelnöke még magánál is tehetségtelenebb politikusokkal veszi körbe magát a túlélés érdekében, kéz a kézben thürmerizálódva a garázspárttá válás útján.

2014. május 26. 22:01
Tóth-Szenesi Attila
Index

„Mesterházy Attilának létkérdés ez az állás, mivel politikán, azon belül is a kamarillapolitikán kívül máshoz nem ért. Alighanem elég nagy árat is hajlandó érte fizetni. A nagy ár az MSZP lezüllesztése lenne. De fel lehet fogni történelmi küldetésként, hiszen komoly ember nem gondolja, hogy a magyar demokrácia egy szemernyit is nyerne a kommunista Munkáspárt vagy a Független Kisgazdapárt (legalábbis annak Torgyán-féle változatával) erős parlamenti jelenlétével.

Ahogy egy olyan MSZP-re sincs túl nagy szükség, aminek legújabbkori története arról szól, hogy belső szabályozásában lehetetleníti el az esetleges elnökjelölti kihívókat, tehetségtelen pártelnöke még magánál is tehetségtelenebb politikusokkal veszi körbe magát a túlélés érdekében, kéz a kézben thürmerizálódva a garázspárttá válás útján.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blackhorse
2014. május 27. 14:47
Kegyetlen a média és a megmondó emberek is.Tojok kecskeházira,de azért az igazság kedvéért el kell mondani,hogy miután a böszme elhúzott a pártból,elindultak egy szoc.dem. jellegű úton,amire már senki sem emlékezik talán,olyan rövid ideig tartott,mert jöttek a ballib. értelmiségiek és adták az irányt.Ez lett belőle,megérdemelten,de most akkor ne hallgasson konrádhellerungváristb!
Fici7
2014. május 27. 11:41
Az MSZP helyi szinten olyan mint a 80-as évek alatti KISZ, semmi aktivitás, csak papírozás, látszat tevékenység. Az MSZP elvesztette a helyi aktív tagjainak nagy részét. Megöregedtek vagy megunták a tutyi-mutyi stílust és más párthoz csatlakoztak. Sokat rontott az MSZP népszerűségén Mesterházy is, akit kevesen tudtak elfogadni min.elnöknek. Kikövetelte magának az első helyet, ezzel vállalta a fő felelősséget a bukásban, most meg hisztizik.
marós
2014. május 27. 11:39
Két emblematikus alak, Meseházy, és Bauel az utolsókat rúgja, ki akarják akolbólintani őket, de harcolnak még a koncért, így múlik el a világ dicsősége.
blvr
2014. május 27. 10:32
Onnan lehet tudni, hogy szerinte is vége, hogy visszanövesztette a szőrt az arcára XD Anno még biztosan szóltak neki, hogy de Atti, egy ilyen szakállal totál komolytalan vagy. Most már mer nevetséges lenni. Már enivéj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!