Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Mese a Pasa Parkról

2014. április 18. 18:19

Rogán úr kezelte volna szívesen az uniós pénzt, kijött volna abból egy Maharadzsa Park is. De akinek vaj van a fején, ne kezdjen Simicskával.

2014. április 18. 18:19
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„Tehát a mendemonda úgy szól, hogy Rogán gazda egy reggelen megtekintette a terményt, és elégedetlenül konstatálta, hogy aznap éjjel csak egy teremgarázst meg egy bidét termett neki az organikus háza. Vakargatta a fejét, füstölgött magában, mivel tudta, hogy mások lakása egy éjjel egész tánctermeket gyümölcsözik. Aztán azt sütötte ki, hogy még több tápoldat kellene az ültetvénynek.

Igen ám, de az drága mulatság, nincs annyi pénz az országban. Van viszont azon kívül. Tehát Rogán gazda a fejébe vette, hogy ha lezavarják a választásokat, akkor ő lenne szívesen nemzeti fejlesztési miniszter, egyengetné, csatornázgatná az uniós pénzeket, és úgy hátha meglódul a hozam odahaza is. Cilike már nagyon panaszkodott, hogy ő nem fogja egymás hegyén-hátán tartani a cipőit, mint az a proli Imelda Marcos.

Csakhogy azoknak a pénzeknek volt már gazdája. És ő sem szeretett volna lemondani a tisztes haszonról, megvolt az embere, sőt asszonya az uniós pénzek terelgetésére. Úgyhogy az asztalra csapott, és szervezett Rogán úrnak egy könnyed kis vesszőfutást, csak hogy tudassa vele, hol lakik a magyarok istene. Hát nem a Pasa Parkban, viszont pontosan tudja, hogy ki lakik ott. A rossz elnyerte méltó büntetését, a rosszabb meg röhögött a markába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
briganti
2014. április 19. 09:35
A kisköcsög megint idetaknyolt.
justiceforhungary
2014. április 19. 08:41
USsange 2014. április 18. 19:20 12 4 @Real Margit Ha az ember ostobaságokat olvas, félő, hogy maga is elbutul. '' Én inkább az önvédelmet választom: X'' haha látom a katalánokkal tartasz nem a real margittal...
atila68
2014. április 19. 07:51
Tóta Wárpád megőrült.
Horlas
2014. április 19. 06:30
Mottó: "Mindenki tolvaj, ha én nem lophatok!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!